Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Yemeklik Yağlar  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


“Orkide” Ödüle Doymuyor

Küçükbay A.Ş., Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından düzenlenen geleneksel Başarılı Sanayi Kuruluşları ödül töreninde 5 kategoride ‘Birinci Derecede Başarı’ ödüllerinin sahibi oldu.

Küçükbay A.Ş., Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından düzenlenen geleneksel Başarılı Sanayi Kuruluşları ödül töreninde 5 kategoride ‘Birinci Derecede Başarı’ ödüllerinin sahibi oldu. Ticaret ve Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı’nın yanı sıra İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve siyasi partilerin İzmir Milletvekilleri’nin katıldığı ödül töreninde Orkide Yağ aldığı 5 ödülle büyük bir gurur yaşadı. Orkide Yağ’ın 2012 yılında Yağ Sanayi meslek grubunda; En Yüksek İhracat Gerçekleştiren Firma, Üretimde En Fazla İstihdam Sağlayan Firma, En Yüksek Üretim Gerçekleştiren Firma, En Yüksek Yatırım Gerçekleştiren Firma ve En Yüksek Vergi Veren Firma dallarında kazandığı ödülleri Küçükbay A.Ş. Dış Ticaret Koordinatörü Ahmet Kuddusi Us aldı.
 
Katettikleri büyük mesafe ile bu yıl da EBSO’nun yılın en başarılı firmaları arasında ödül almanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Küçükbay A.Ş. Dış Ticaret Koordinatörü Ahmet Kuddusi Us, “5 değişik sahada ödül kazandık. Bu tür ödüller sanayicileri motive eder. Orkide Ege’nin ve İzmir’in 10’ncu Türkiye’nin 110’uncu büyük sanayi kuruluşu. Kendi sahasında hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçılar birliği’nin son 11 yıldır değişmez şampiyonu. 2013 yılı Orkide için başarılı geçti. İhracat yaptığımız ülke sayısı 122’ye ulaştı. Tekirdağ’da ki yeni fabrikamızı aktive ettik. Nisan ayından itibaren ham yağ Eylül ayından itibaren de rafine yağ üretimine başladık. Satışlardan elde edilen gelirin önemli bir bölümünü yatırıma harcıyoruz ve ülkemizin refahına katkı sağlıyoruz” dedi.

OrkideYağ’ın gurur tablosunu değerlendiren Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ise, Türkiye genelindeki ve yurtdışındaki satış performansından duydukları memnuniyeti dile getirerek “Başarı yolculuğumuzda bizimle birlikte olan Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ulusal ve uluslararası müşterilerimiz ile Ege Bölgesi’nin dünya çapında gururu olduk. Ülkemize hizmet etmek için her fırsatı değerlendirerek aydınlık yarınlar için sanayilerimizi tesis ettik. Orkide Yağ, Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyor” dedi.

Küçükbay A.Ş., İzmir Ticaret Odası (İTO) tarafından da Gıda ve Tüketim Maddeleri İmalat Toptan Ticaret Grubu’nda Safi Ticari Kazanç ve Döviz Sağlama Bildirimine göre iki ayrı kategoride altın madalya ile ödüllendirilmişti.

 
 

Ekleme Tarihi
29.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Orkide, Ödüle Doymuyor
Link: 'Orkide' Ödüle Doymuyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız