Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Fast Food »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


McDonald's'tan Dünya Kupası'na özel 'Brazil Burger'

2014 FIFA Dünya Kupası’nın resmi restoranı McDonald’s, 2014 Dünya Kupası için özel hamburgerler ve patates kutuları hazırladı. Turnuvaya özel 'Brazil Burger' Türkiye’de 250’ye yakın McDonald’s restoranında satışa çıkarılacak.

İSTANBUL - McDonald’s kupa için hazırladığı, Etli ve Tavuklu Brazil Burger, patates kutuları ve akıllı telefonlarla 2014 FIFA Dünya Kupası’na hazırlandı. 2014 Dünya Kupası koleksiyonunun tanıtımında ise dünyaca ünlü futbolcu Fernando Muslera yer alıyor.

Kupaya özel Etli ve Tavuklu Brazil Burger

McDonald’s’ın kupaya özel hazırladığı Etli ve Tavuklu Brazil Burger, kampanya boyunca Türkiye’de 250’ye yakın McDonald’s restoranında misafirlerin beğenisine sunulacak. Brazil Burgerler; futbol topunu andıran özel ekmek, marul, domates, halka halka kırmızı soğan ve sostan oluşuyor. Brazil Burger’in tanıtımında ise dünyaca ünlü futbolcu Fernando Muslera yer alıyor.

McDonald’s patates kutusunu ilk kez Dünya Kupası için değiştirdi

2014 FIFA Dünya Kupası McDonald’s için bir yeniliği de beraberinde getirdi. McDonald’s tarihinde ilk kez, tasarımı tüm dünyada ikon haline gelmiş kırmızı patates kutusunu 2014 FIFA Dünya Kupası için değiştirdi. Sokak sanatının tüm özelliklerini içinde barındıran ve kupa boyunca kullanılacak, McDonald’s patates kutuları Dünya Kupası’nın tüm renklerini ve ‘sokağın’ futbol aşkını restoranlara taşıyacak.

Tasarımlar için dünyanın dört bir yanından 500’den fazla sanatçı, dünyanın en ünlü patates kızartması kutusunu tuval olarak kullanarak, futbol tutkusunu ifade etti. Sanatçılar ve çalışmaları bir komisyon tarafından incelendi ve Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Rusya, İspanya, Güney Afrika, İngiltere ve Amerika’dan 24 tasarımcı yarı finale kaldı. Yapılan ikinci değerlendirmenin ardından finale kalan 12 tasarımcının çalışmaları kupa boyunca McDonald’s’larda kullanılacak. McDonald’s misafirlerinin çok sevdiği McShaker da Dünya Kupası’na özel olarak geri geldi. ‘Sarımsak ve karabiberli’ baharat, kampanya boyunca tüm menülerle birlikte servis edilecek.

Her bir kutu, aynı zamanda eğlenceli bir oyun alanı

Futbol coşkusunu daha fazla yaymayı hedefleyen McDonald’s, sıra dışı tasarımların uygulandığı patates kutularıyla oynanabilecek bir de oyun geliştirdi. McDonald’s’ın global olarak uygulamaya geçirdiği ve şimdiye kadar yapılmış en geniş kapsamlı ‘zenginleştirilmiş gerçeklik’ oyunu olma özelliğini taşıyan ‘GOL!’, McDonald’s’ın Dünya Kupası sponsorluğuna eğlenceli ve yaratıcı bir yaklaşım getiriyor. ‘GOL!’ oyununu akıllı telefonlarına indiren McDonald’s misafirleri patates kutuları ile bu eğlenceli ve interaktif oyunu oynayabilecek, FIFA 2014 Dünya Kupası heyecanını McDonald’s’la yaşayacaklar. Aplikasyon, gol.mcd.com adresinden, app store ya da Google play store’dan indirilebiliyor.

‘Spora desteğimiz devam edecek’

Dünya Kupası ve McDonald’s’ın 2014 FIFA Dünya Kupası kapsamında tek resmi restoran olarak gerçekleştirdiği kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan McDonald’s Genel Müdürü Dilek Dölek Başarır; “FIFA Dünya Kupası’na destek vermeye başladığımız 1994 yılından bu yana; dünyanın en iyi futbolcuları en heyecanlı maçlarda, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, McDonald’s olarak bu organizasyonu destekliyor olmaktan büyük mutluluk duyduk. FIFA Dünya Kupası, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları gibi büyük spor organizasyonlarının gelecek nesillerin spor sevgisini ve ilgisini artıracağına inanıyoruz. McDonald’s’ın ana stratejilerinden biri küresel olarak özellikle gençlere zihinsel, fiziksel ve ruhsal yönden katkı sağlayacak programları hayata geçirmektir. Dolayısıyla bu organizasyonlara desteğimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecek. FIFA 2014 Dünya Kupası’nın tek resmi restoranı olarak kupa coşkusunu ve eğlencesini ürünlerimiz ve yeniliklerimizle misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
05.06.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: McDonal's, Dünya Kupası, Brazil Burger, Fernando Muslera, 2014
Link: McDonald's'tan Dünya Kupası'na özel 'Brazil Burger'




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız