Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  Toptancı, Bakkal »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 IcerikbannerUrl


Ramazanda ‘koli’ bereketi

MİGROS Grubu, bu yıl ramazanı zengin içerikli ve ekonomik fiyatlı ‘Bereket’, ‘Lezzet’ ve ‘Ziyafet’ kolileri ile karşılıyor.

Ramazanın en gözde 11 ürünü Bereket Kolisinde 20.90 liraya satılıyor. Migros ayrıca Ramazan Hediye Kartları’ı ile de farklı seçenek sunuyor. Tüketicinin ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan ramazan kolilerinin, aynı zamanda bütçeler için büyük avantaj da sağladığını ifade eden Migros yetkilileri, “Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine ramazan kolisi olarak almak, tüketici için yüzde 40’a varan tasarruf sunuyor. Ayrıca ramazan kolilerinin içinden indirim kuponları çıkıyor. 20 Haziran’dan itibaren Tüm Migroslar ramazana özel indirimlerle müşterilerini karşılayacak” dedi. 3 çeşit Ramazan kolisi olduğunu belirten yetkililer bunların, bereket, lezzet ve ziyafet kolisi olduğunu söyledi. Fiyatların 20.90 lira ile 42.90 arasında değiştiğini kaydeden yetkililer, “Ramazan HediyeM’ Kart ve ‘Tansaş Ramazan Hediye Kart’ bulunuyor. ‘Ramazan Hediye’ kartlara 5 ile 500 TL arasında tutarlarda yükleme yapılabiliyor” dedi.
 
5 FARKLI PAKET
 
Ramazana özel erzak paketleri hazırlayan CarrefourSA, tüketicilere beş farklı çeşitten oluşan koliler sunuyor. ‘Geleneksel Ramazan Kolisi’, ‘Klasik Ramazan Kolisi’, ‘Süper Ramazan Kolisi’, ‘Mega Ramazan Kolisi’ ve ‘Lüks Ramazan Kolisi’nden oluşan paketlerin fiyatları 24.90 lira ile 89.90 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ramazan süresince iftar ve sahur sofraları için düşünülerek hazırlanan koliler, temel gıda maddelerinden oluşuyor. Değeri 24.90 lira olan ‘Geleneksel Ramazan Kolisi’nde 12 adetürün yer alırken, 34.90 TL değerindeki ‘Klasik Ramazan Kolisi’ 19 ürün içeriyor. 23 adet ürünün sunulduğu ‘Süper Ramazan Kolisi’ 44.90 liradan, 25 ürünün yer aldığı ‘Mega Ramazan Kolisi’ 54.90 liradan ve 34 ürünün yer aldığı ‘Lüks Ramazan Kolisi’ ise 89.90 liradan satışa sunuldu. CarrefourSA da ayrıca bu yıl ilk defa ramazana özel 50 lira ve 100 lira değerindeki ‘Ramazan Hediye Kartı’ satışını başlattı. Bununla beraber, CarrefourSA Ramazan Koli Hattı ile telefonla, www.carrefoursa.com üzerinden ise internetten sipariş verilebiliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
23.06.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler:  Ramazanda, koli bereketi, Migros, ramazan, CarrefourSA
Link: Ramazanda ‘koli’ bereketi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız