Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 

Orkide devler liginde 19 basamak yükseldi
 
 
İZMİR - Yağ sektöründe Orkide markasıyla yer alan Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş., büyüme hedeflerinde gösterdiği kararlılığın meyvelerini topluyor. 
 
 
Orkide, 19 basamak yükseldi

Yağ sektöründe Orkide markasıyla yer alan Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş., büyüme hedeflerinde gösterdiği kararlılığın meyvelerini topluyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında geçen yıla göre 19 basamak yükselen Küçükbay, bu sene devler liginde 91. sırada yer aldı. "Orkide Yağ" markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda birçok başarıya imza atan Küçükbay, geçen yıl 110. sıradaydı.

Küçükbay A.Ş.’nin, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nın Ege Bölgesi’nin En Büyük 100 Sanayi Kuruluşu sıralamasında da yedinciliğe yükseldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Başarı yolculuğumuzda bizimle birlikte olan Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz, ulusal ve uluslararası müşterilerimizle Ege Bölgesi’nin dünya çapında gururu olduk. Ülkemize hizmet yarışında her fırsatı değerlendirerek, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katmaktayız. Orkide Yağ Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyor.” dedi.

Geçen yıl faaliyete başlayan ve Avrupa’nın en büyük yağ tesisleri arasında gösterilen Tekirdağ Muratlı’daki entegre yağ tesisleri, zeytinyağı alanında birbiri ardına yaptıkları yatırımlarla büyüme hedeflerini sürdürdüklerini kaydeden Küçükbay, “Seçkin üst düzey yönetimimiz ve personelimizin katkılarıyla teknolojiye ve kaliteye yatırım yaparak, Orkide markalı ürünlerimizi tercih eden iç pazar tüketicimiz kadar dış pazar müşterilerimize de en iyi hizmeti sunduk. Ar-ge ve kalite standartlarına yönelik çalışmalarla güvenilir marka imajımızı sağlamlaştırdık. Kaliteli ürün, uygun fiyat dengesini korumaya daima özen gösterdik. Bu çalışmalarımızın karşılığında, iç piyasada ve dışarıda satış oranlarımızda önemli artışlar ve büyüme kaydettik. İstikrarlı gelişim politikalarımız ve 200 milyon dolar olarak hedeflenen ihracat hacmimizle ülke sanayisine yön veren kuruluşlar arasında ön saflarda yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
04.07.2014
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: orkide ,yemeklik yağlar,
Link: Orkide devler liginde 19 basamak yükseldi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız