Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


Sağlıklı Doğal Hayatın Kapısı Exponatura, Bu Hafta Açılıyor!

Exponatura Fuarı, kapılarını doğallık arayışındaki ziyaretçilerine bu hafta açacak. İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 Ocak Perşembe günü açılacak Exponatura 2014 – 5. Doğal, Organik & Sağlıklı Ürünler Fuarı, 12 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.

Fuarda gençlik kürleri, çiftlik üretimi doğal gıdalar, el yapımı güzellik ürünleri, meşhur yöresel tatlar, şifalı bitkiler gibi hayata dair her konuda sağlıklı ve doğal ürünler sergilenecek. Sağlıklı bir ömür sürmeyi isteyen bilinçli tüketiciler, güzelliğini doğanın kusursuz ürünleriyle koruyan ünlüler, çocuklarını organik ve doğal gıdalarla büyütmek isteyen anneler ve elbette sektörün profesyonel alıcıları bu hafta açılacak Exponatura Fuarı’nda buluşacak.
Sağlıklı Beslenme Önerilerini Kaçırmayın!

Doğal hayata açılan kapı Exponatura; doğal ürün üreticisi 150’yi aşkın firmanın doğanın mucizesi ürünleri ve hizmetlerini, şehir hayatının stresli ve sağlıksız yaşantısından yorulan insanların ayağına getiriyor. Beden sağlığımızı en doğal yollarla korumanın, daha verimli bir hayat sürmenin sırları doğal beslenme ve bakımdan geçiyor, bununla ilgili tüm özel ürünler de Exponatura’da ziyaretçilerini bekliyor.

En Güzel Kadınların Doğal Kürleri Fuarda!

Ekranların en beğenilen kadınlarının güzelliklerini korumak için başvurduğu doğal yöntemler fuarın en merak edilen ürünlerinden bazıları. Katkısız detoks ürünleri, sağlıklı zayıflama kürleri, sinir sistemini yatıştıran saç bakım kremleri, güneş lekeleri ve hamilelik çatlaklarını yok eden yağlar, kimyasal içermeyen saf sabunlar gibi birçok farklı ürün bakımına önem veren bayanların ilgisine sunulacak.

Fuarda Gıdadan Kozmetiğe Yok Yok!

Exponatura Fuarı işlenmemiş yiyecekleri, katkısız sağlıklı içecekleri, şifalı yöresel gıda ve bitkileri, zindelik veren besin takviyelerini, güzellik ve bakım için %100 doğal el yapımı ürünleri ilgilileri ile 4 gün boyunca İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturacak.

Geçen yıl 137 firmanın katılımı ile gerçekleşen Exponatura Fuarı, birçok farklı ülkenden gelen ziyaretçileri gıda, kozmetik, sağlık alanlarında yepyeni ürünlerle tanıştırmıştı.

Ekleme Tarihi
06.01.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Sağlıklı Doğal Hayatın Kapısı, Exponatura, Bu Hafta Açılıyor, fuar
Link: Sağlıklı Doğal Hayatın Kapısı Exponatura




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız