Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


‘Ruga’ dan ‘Busıness Lunch’ Menü

Merkezi konumu, güler yüzlü personeli, doğal ve organik tarım ürünlerinden oluşturulan özel “Business Lunch” menüsüyle Ruga Restoran, gün ortasında tüm stresinizi alacak.

Gayrettepe’nin gözdesi Sürmeli Hotel bünyesindeki Ruga Restoran, çevre şirket çalışanları ve iş adamlarına yönelik “Business Lunch” menüsüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Mutfak koordinatörü Uğur Alparslan’ın oluşturduğu “Business Lunch” menüsüyle Ruga Restoran, gün ortasında keyifli geçecek iş yemeklerine zemin oluşturuyor. Dekorasyonda rahatlık ve konforu şıklığıyla ön planda tutan Ruga, öğle aralarında iş stresinden uzaklaşıp, dinlenmek isteyenlerin de vazgeçilmez adresi oluyor. “Business Lunch” menüsünde ağırlıklı olarak organik gıdalara yer veren Ruga şefleri, “Business Lunch” menüsünü zaman almayacak, hızlı tüketilebilecek seçeneklerden oluşturuyor.

Ruga’nın özel menüsünde, soğuk atıştırmalıkları Tayland usulü taze soğan ve kişniş ile harmanlanan dana eti salatası, mantarlı enginar salatası, karides, somon, ızgara tavuk ve biftek alternatifleriyle sunulan Sezar salatası oluşturuyor. Ünlü şef Uğur Alparslan’ın sihirli dokunuşlarıyla sunduğu öğle menüsünde, ana yemekleri ise sirke, kekik ve kimyon ile marina edilmiş somon şiş kebap, karidesli ve bal kabaklı risotto, pesto sosu ve zeytinle servis edilen fettucini oluşturuyor. Kırmızı meyve kompostolu sütlaç, lor peynirli taze meyveler, elma kıtırlı tart, meyve çeşnisi ile vanilyalı millefeuille, damaklarınızda unutulmayacak tatlar bırakacak.
 
 
 
Toplamda 156 kişilik restoran kapasitesi ve açık alana çıkma imkanı sağlayan kış bahçesi alternatifiyle, açık mutfak konseptinde tasarlanan Ruga, taze ürünlerden oluşan, sağlıklı “Business Lunch” menüsüyle fark yaratıyor.

İstanbul’un en iyi bilenen ve ulaşımı kolay semti Gayrettepe’de, farklı lezzetlerin eşsiz sunumlarını deneyimlemek için mutlaka Ruga’ da yerinizi ayırtın…
 
 
 

Ekleme Tarihi
20.12.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Ruga, Busıness Lunch Menü, gıda, restoran, yemek
Link: ‘Ruga’ dan ‘Busıness Lunch’ Menü




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız