Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Gıda »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Gıda Güvenliği
 Tüketici Köşesi
 Un, Unlu Ürünler
 Makarna
 KuruTahıl,Bakliyat
 Yemeklik Yağlar
 Kırmızı Et, Ürünleri
 Fast Food
 Dondurma
 Beyaz Et, Ürünleri
 Yumurta, ürünleri
 Süt, Süt Ürünleri
 DondurulmuşGıda
 Sebze,Meyve
 Bal, Reçel
 Zeytin, Ürünleri
 Konserve,Turşular
 Hazır Yemek
 Kuru Yemiş,Çerez
 KurutulmuşGıda
 Organik Gıdalar
 Diyet Gıdalar
 Baharatlar
 Salça, Ketçap
 Tatlı, Şekerleme
 GDO Gıdalar
 Marketler, Haller
 Toptancı, Bakkal
 Restoranlar
 Diğer Gıdalar
 Ambalaj
 Seminer,Kongre
 


Fırıncılar Şampiyonası’na başvurular uzatıldı

‘Dünya Fırıncılar Şampiyonası’nın Türkiye ayağında başvuru süresi Türk fırıncıların yoğun ilgisi nedeniyle 30 Eylül’den 15 Ekim'e uzatıldı.

İSTANBUL - Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve fırıncılık sektörünün dünyadaki en prestijli yarışması Fırıncılık Dünya Şampiyonası’nda yarışacak ülke takımlarının belirlendiği ‘Louis Lesaffre Cup’a başvuru süreci 30 Eylül’den 15 Ekim 2014 tarihine kadar uzatıldı.

Dünya maya devi Lesaffre’nin Türkiye’deki şirketi Özmaya’nın ana sponsorluğunu üstlendiği ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun resmi olarak desteklediği yarışmaya Türkiye’den de beklenenin üzerinde ilgi gösterildi. İlk aşamada İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da yapılacak elemelerin sonrasında şampiyonada yarışacak Türk Fırıncılar Milli Takımı belirlenecek

Türkiye ayağında başvuru süreci, fırıncılardan gelen yoğun ilgiyle 15 gün uzatıldı

Dünyanın en iyi fırıncılarının birbirleriyle kıyasıya rekabet ettiği ve bu yıl dördüncü kez düzenlenecek Louis Lesaffre Cup’ın Türkiye ayağında başvuru süreci, fırıncılardan gelen yoğun ilgiyle 30 Eylül tarihinden 15 Ekim 2014 tarihine uzatıldı. Türkiye’de Özmaya şirketi ile faaliyet gösteren dünya maya devi Lesaffre’nin, ulusal ve uluslararası seçmelerle dünyanın en iyi fırıncılarını belirleyerek fırıncılık sektörünün dünyadaki en prestijli ve önemli yarışması Bakery World Cup’a (Fırıncılık Dünya Şampiyonası’na) hazırladığı yarışma kapsamında, Türkiye için ilk aşamada İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da yapılacak elemelerle ‘Türkiye Fırıncılar Milli Takımı’ belirlenecek. Özmaya’nın ana sponsorluğu ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun resmi desteğiyle düzenlenen yarışma kapsamında tüm Türkiye’den adayların www.ozmaya.com.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

Hünerli usta ve şefler de katılabilecek

Başvurular, İstanbul, Adana, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek bölgesel elemelere davet edilecek yarışmacıları belirleyecek. Kasım ayında bu 4 ilde gerçekleştirilecek bölgesel seçim sürecinin ardından ise Kasım sonunda İstanbul’da yer alan ‘Baking Center’da yarışmanın son ayağı yapılacak ve yarışmanın 3 kategorisinin birincileri ‘Türkiye Milli Fırıncılar Takımı’nı oluşturacak.

Yarışma, hamurişlerinden gastronomiye farklı kategorilerde gerçekleşeceği için fırıncılar kadar hünerine güvenen tüm unlu mamül şeflerinin ve ustalarının da başvurusuna açık… ‘Baget ve dünya ekmeği’, ‘Viennese hamurişleri ve özel ekmekler’ ve ‘Sanatsal parça’ olmak üzere 3 kategoriden oluşan yarışmada, takımı oluşturan her bir takım üyesi, bir kategori için yarışacak. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
28.09.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Dünya Fırıncılar Şampiyonası, Lesaffre, Özmaya, fırın
Link: Fırıncılar Şampiyonası’na başvurular uzatıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız