Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  İçecek  »  Su, Soda, Maden suyu  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tüketici köşesi
 Meyve suyu, şuruplar
 Kola, gazlı içecekler
 Su, Soda, Maden suyu
 Alkolü İçkiler
 Çay, Kahve
 Süt, Süt Ürünleri
 Şalgam
 Diğer içecekler
 


2014 Avrupa Kalite Ödülü Beypazarı'nın

Bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Lob'in Europe, Saray Bosna'da yoğun katılımla gerçekleşti.

İSTANBUL - Lob'in Europe tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen International Leaders Of Branding IntelligenceSummit'te 2014 Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazan en büyük şirketler arasında Beypazarı Maden Suyu da yer almayı başardı.

Lob'in Europe tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen International Leaders Of Branding IntelligenceSummit Haziran 2014'te Saraybosna'da gerçekleşti. DMW'nin (Avrupa Diplomatlar Birliği), desteğiyle gerçekleşen 7th International Leaders Of Branding Intelligence Summit'de Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Balkan ülkelerindeki meslektaşlarıyla, pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geldi. 2014 Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazan en büyük şirketler arasında Beypazarı Maden Suyu da yer almayı başardı.

Dünyanın önde gelen işadamlarını bir araya getiren ve bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Lob'in Europe, Saray Bosna'da yoğun katılımla gerçekleşti.

Lob'in Europe tarafından girişimcilik ve inovasyona yönelik başarıları ilke edinerek sürdürülebilir rekabet avantajını elde eden kuruluşlara “2014 Avrupa Kalite Ödülü” takdim edildi. Törende BRC Food ve ISO 9001- 22000 belgeleri ile hizmet veren, saatte 300 bin şişe dolum kapasitesi ile Türkiye'deki en modern ve büyük maden suyu firması Beypazarı Maden Suyu 2014 Avrupa Kalite Ödülü'nü almaya hak kazandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
02.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: 2014 Avrupa Kalite Ödülü, Beypazarı'nın, maden suyu
Link: 2014 Avrupa Kalite Ödülü Beypazarı'nın




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız