Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  İçecek  »  Diğer içecekler  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tüketici köşesi
 Meyve suyu, şuruplar
 Kola, gazlı içecekler
 Su, Soda, Maden suyu
 Alkolü İçkiler
 Çay, Kahve
 Süt, Süt Ürünleri
 Şalgam
 Diğer içecekler
 


Tetra Pak Sıvı Gıda İşleme Alanında Uzman Miteco’yu Satın Aldı

MITECO’nun satın alınması Tetra Pak’ın gazlı içecek işleme yetkinliğini artırdı.

Gıda işleme ve paketleme çözümlerinde dünya lideri Tetra Pak®, gazlı içecekler başta olmak üzere alkolsüz içkiler, meyve suları ve sıvı gıda üretimine yönelik çözümlerde lider firmalardan biri olan İsviçre merkezli Miteco’yu satın aldı.

1982 yılında kurulan Miteco, İsviçre, İtalya, Birleşik Krallık ve Güney Amerika’da bulunan merkezlerde 70 adet çalışana sahip bir şirket.

Tetra Pak Gıda İşleme Sistemleri Başkan Yardımcısı Tim High, “Miteco’nun satın alınması ile Tetra Pak’ı güçlü teknik destek, geniş coğrafi yayılım ve gelişmiş gazlı meşrubat ürün portföyüne sahip; proses çözümleri alanında dünya lideri olarak konumlandırabileceğiz. Aynı zamanda mevcut gıda işleme çözümleri portföyümüze önemli bir katkı sağlayarak firmamızın içecek üretimi konusundaki yetkinliğini işleme, eritme, damıtma, karıştırma ve içecek bileşenlerinin harmanlanması gibi bir dizi temel alanda artırabileceğiz” şeklinde konuştu.

Tetra Pak tarafından gerçekleştirilen satın alma sayesinde Miteco’nun küresel yayılımı, Tetra Pak’ın dünya genelinde 170 ülkeyi aşan organizasyonu sayesinde genişleyecek.

Miteco Satış ve Ticari Faaliyetler Direktörü Guillermo Fernandez: “Tetra Pak’ın bir parçası olmanın, Miteco’nun ticari faaliyetlerinin artmasına olanak tanıyacağına eminiz. Tetra Pak’ın küresel varlığının yanı sıra her iki firmanın bilgi ve becerisi, mevcut ve gelecekteki müşteriler için dünya çapında gelişmiş çözümler vaat ediyor”.
 
TETRA PAK HAKKINDA

Tetra Pak, dünyanın lider gıda işleme ve paketleme çözümleri şirketidir. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile tüm dünyada sıkı işbirliği içinde çalışarak, 170’den fazla ülkede, yüz milyonlarca insanın günlük gereksinimlerini güvenli, yenilikçi ve çevreci ürünler sağlayarak karşılıyoruz. 80’den fazla ülkede bulunan 23.000’in üzerinde çalışanımızla, sorumlu sektör liderliği ve sürdürülebilir iş yaklaşımına inanıyoruz. “İYİ OLANI KORUR™” sloganımız gıdaları her yerde güvenli ve erişilebilir kılma vizyonumuzu yansıtır.
Tetra Pak hakkında daha fazla bilgiye www.tetrapak.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 
 
 

Ekleme Tarihi
22.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tetra Pak, Sıvı Gıda İşleme Alanında Uzman, Miteco’yu Satın Aldı
Link: Tetra Pak Sıvı Gıda İşleme Alanında Uzman Miteco’yu Satın Aldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız