Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  İçecek  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tüketici köşesi
 Meyve suyu, şuruplar
 Kola, gazlı içecekler
 Su, Soda, Maden suyu
 Alkolü İçkiler
 Çay, Kahve
 Süt, Süt Ürünleri
 Şalgam
 Diğer içecekler
 


Kristal Kola 2014 Yılında Yatırımlarına Devam Ediyor

İSTANBUL (İHA) - Sahip olduğu yerli sermaye ile gıda sektöründe yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Kristal Kola, 2014 yılına yeni yatırım hedefleriyle giriyor.
 
2013 yılının son çeyreğinde yatırımlarını arttırarak 3 milyon TL’lik yatırım yapan Kristal Kola, 2014 yılı hedeflerini hayata geçirmeye başlıyor. Gazlı ve gazsız içecek dolum hatları, su dolum fabrikası, dolum tesisleri, su ürünlerinin ambalajları ve kapasitenin artırılması gibi yatırımlara imza atan Kristal Kola, eş zamanlı üretim çeşitliğini arttırmayı hedefliyor. Kola, enerji içeceği, aromalı gazlı içecekler ve soğuk çay gibi ürünleri aktif olarak üreten firma ayrıca “Private Label” olarak bilinen çeşitli markalara kendi etiketi olmadan yaptığı üretimlerde de sektörün ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Üretimlerini Balıkesir, Edremit ve Sapanca fabrikalarında gerçekleştiren Kristal Kola, ürünlerin gerektirdiği özellikler doğrultusunda coğrafi ve doğal zenginliklere sahip alanları tercih ediyor.
 
Balıkesir’de meyve aromalı gazlı içecekler, enerji içeceği, kutulu ve pet dolum yapılan içeceklerin üretimini gerçekleştiren marka, aynı zamanda 0.33, 0.50, 1, 1.5 ve 2.5 litrelik pet şişe dolumlarını da bu fabrikada yapıyor. Damacana ve 330 ml aralığında su üretimini Sapanca’da sürdüren Kristal, Türkiye’nin en kaliteli maden suyu merkezi olarak bilinen Edremit’te ise Balsa Gazozu, sade ve aromalı maden sularını üretiyor.
 
Kristal Kola ürünlerini dünya genelinde 30 ülkeye ihraç ederek ülke ekonomisine katma değer sağlamayı ve 2014 yılında yenilenen teknolojisiyle beraber yatırımlarını sürdürmeyi hedefliyor.
 

Ekleme Tarihi
09.01.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Kristal Kola, 2014 Yılında, Yatırımlarına, Devam Ediyor, Kristal, kola
Link: Kristal Kola 2014 Yılında Yatırımlarına Devam Ediyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız