Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Meyvecilik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Turunçgil
 Elma
 Armut
 Zeytin
 Fındık
 Üzüm
 Kayısı
 Şeftali, Nektarin
 Çay
 Seracılık
 İncir
 Kiraz, Vişne
 Erik
 Çilek
 Nar
 Antepfıstığı
 Muz
 Karpuz, Kavun
 Kivi
 Seracılık
 Ceviz
 Badem
 Diğer Meyveler
Denizbank’tan Ege’ye Özel Örtü Altı Tarım Kredisi 

DENİZBANK’TAN EGE’YE ÖZEL ÖRTÜ ALTI TARIM KREDİSİ


AYDIN (İHA) - DenizBank, 30 Eylül 2012 tarihine kadar Ege bölgesine özel “Örtü Altı Tarımı Kredisi” kampanyası düzenliyor. Kampanyada uygun vade ve cazip faiz oranı sunuluyor.


Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olarak sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticiyi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleriyle de Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen DenizBank; yeni ürün ve hizmetlerle üreticinin yanında olmaya devam ediyor. DenizBank, 06 Temmuz - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Ege Bölgesi’ne özel “Örtü Altı Tarımı Kredisi” kampanyası düzenliyor. DenizBank’ın düzenlediği yeni kampanyada üreticiler %1,05’ten başlayan faiz oranı ve katkı payı ile %0,20’den başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyorlar.

Örtü Altı Tarımı Kredisi ile örtü altı tarımı yapan üreticilere yatırımlarıyla ilgili finansman desteği sağlayan DenizBank, kampanya süresince 5 yıla varan vadelerle kredi kullandırıyor.

"DenizBank Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, yeni kampanyaları ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler, yenilikçi ürünlerimiz ve sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türk üreticisinin gelişmesine, bilinçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Şubelerimizdeki çoğunluğu ziraat mühendislerinden oluşan müşteri temsilcilerimiz ile yatırımcılara ve üreticilere DenizBank farkıyla kaliteli hizmeti götürmek de hedeflerimiz arasında yer alıyor. Tarım sektörüne verdiğimiz toplam kredi tutarı 2 milyar TL’yi aştı. Özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran bankayız. Önümüzdeki yıllarda da yerimizi koruyarak tarım sektörünü fonlamaya devam edeceğiz. Üreticilerimiz Örtü Altı Tarımı Kredisine, sera potansiyelinin yüksek olduğu Germencik, Sarayköy, Salihli, Simav, Menderes, Milas ve Torbalı şubelerimizden başvurabilecekler. "

Ekleme Tarihi
07.07.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Denizbank, Ege, Özel Örtü Altı, Tarım Kredisi
Link: Denizbank’tan Ege’ye Özel Örtü Altı Tarım Kredisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız