Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Meyvecilik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Turunçgil
 Elma
 Armut
 Zeytin
 Fındık
 Üzüm
 Kayısı
 Şeftali, Nektarin
 Çay
 Seracılık
 İncir
 Kiraz, Vişne
 Erik
 Çilek
 Nar
 Antepfıstığı
 Muz
 Karpuz, Kavun
 Kivi
 Seracılık
 Ceviz
 Badem
 Diğer Meyveler
 


Kırkağaç’lı Çiftçiler İzmir Tarım Fuarında

MANİSA (İHA) - Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı 60 kişilik bir gurup ile 9’nci Uluslararası Tarım, Seracılık ve Hayvancılık Fuarına çıkarma yaptı.
 
Etiketli Kırkağaç Kavunu İzmir Fuarında Sergilendi.
 
Kırkağaç Ziraat Odası tarafından organize edilen 9’nci Uluslararası İzmir Tarım, Seracılık ve Hayvancılık Fuarına gezisine Kırkağaç ve çevresinden toplam 60 Çiftçi ile katıldıklarını belirten Kırkağaç Ziraat Odası Genel Sekreteri Emin Özarı, "Çiftçilerimizin fikir edinebilmesi ve yeni teknolojiye ayak uydurmalası için faydalanabileçeği bu tür tarım fuarlarına da elimizden geldiği kadar katılmaya çalışıyoruz. Kırkağaç Ziraat odası olarak bugün burada 60 kişi ile tarım fuarına katıldık,bu tür tarım ve hayvancılığın teknolojik olarak sergilendiği fuarlardan çiftçimizin fikir edine bilmesi ve yeni teknolojiye ayak uydurması için faydalanabileceği organizasyonlardan biri olan İzmir Tarım fuarına giderek yenilik ve gelişmelerden örnekler görmüş olmak çok güzel umarım bundan çiftçimizde mennun kalmıştır" dedi.
 
Ekim ve Aralık aylarında da düzenlenecek olan ve Türkiye genelinde yapılan Tarım Fuarlarının en kapsamlılarından olan Antalya ve Bursa tarım fuarına da katılacaklarını belirten Emin Özarı, çiftçilerin fuarlarda bilgilenerek son teknolojiyi takip etmeleri açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

İzmir Tarım Fuarı gezisi sırasında Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ve Mali İşler Müdürü Nazlı Tan’a Emin Özarı tarafından Etiketli Kırkağaç Kavunu hediye etti.

Kırkağaç Kavununun etiketlenmesine sevindiğini belirten Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan da, "Bu Kırkağaç için çok önemli bir gelişme, Kırkağaç Kavununun etiketlendiğininin duyrulup halkın Kırkağaç Kavununu tanıması lazım” diye konuştu.

İzmir Ziraat Odası Standını Ziyaret Ederkek İlk Etiketli Kırkağaç Kavununun 9. Uluslararası Tarım, Seracılık ve Hayvancılık Fuarında sergilenmesi sağlandı.
 
 

Ekleme Tarihi
23.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Kırkağaç’lı Çiftçiler, İzmir Tarım Fuarında, kavun, seracılık, fuar
Link: Kırkağaç’lı Çiftçiler İzmir Tarım Fuarında




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız