Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 02 Nisan 2026 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Meyvecilik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Turunçgil
 Elma
 Armut
 Zeytin
 Fındık
 Üzüm
 Kayısı
 Şeftali, Nektarin
 Çay
 Seracılık
 İncir
 Kiraz, Vişne
 Erik
 Çilek
 Nar
 Antepfıstığı
 Muz
 Karpuz, Kavun
 Kivi
 Seracılık
 Ceviz
 Badem
 Diğer Meyveler
 


Malkara’da Meyve Bahçelerinde Budama Kursu Açılıyor

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Ziraat Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halka Eğitim Merkezi iş birliği ile Meyve Bahçelerine budama kursu açılacak.

Ziraat Odası Toplantı ve Konferans salonunda hafta içi hergün 18.00 ile 21.00 saatleri arasında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri Ziraat Teknikeri Ali Demirel, Ziraat Mühendisleri Ayhan Çekiç ve Ercan Dibek’in vereceği kurs 4 Kasım 2013 tarihinde başlayarak toplam 88 saat sürecek.

Verilecek olan kursta kursiyerlere bitkilerin organları, bitkilerde madde faaliyetleri, bitkilerde büyüme ve hareket fizyolojisi ve son olarak ise Meyve Ağaçlarında budama konuları anlatılacak. Hafta sonlarında ise meyve bahçelerinde uygulama yapılacak.
Kurs ile ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Ayan, bu zamana kadar meyve ağacı budanma kursuna 60 kişinin başvuruda bulunduğunu belirterek kursa katlan kursiyerlere kurs bitirme belgesi vereceklerini kaydetti.
 
 

Ekleme Tarihi
26.10.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Malkara, Meyve Bahçelerinde Budama Kursu, budama, kurs, meyvecilik
Link: Malkara’da Meyve Bahçelerinde Budama Kursu Açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız