Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarla Bitkileri »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Buğday, Arpa
 Çavdar, Yulaf
 Mısır, Darı
 Pirinç
 Pamuk
 Soya
 Ayçiçeği
 Kanola
 Şeker Pancarı
 Yerfıstığı
 Nohut, Mercimek
 Fasulye, Bezelye
 Çay
 Tütün
 Aspir
 Fig, Yonca
 Diğer Tarla Bitkileri
 


Pirinç Fiyatlarına Yüzde Elli İndirim

İSTANBUL (İHA) - CarrefourSA, pirinç fiyatlarının yükseldiği bu dönemde kaliteli ve uygun fiyatlı yerli pirinci müşterilerine sunmak için Toprak Mahsulleri Ofisi ile iş birliği yaptı.
 
CarrefourSA, pirinçte yaşanan fiyat artışını tüketicilerine yansıtmamak için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile iş birliği geliştirdi. TMO pirinçlerinin bütün ülke sathına yayılması suretiyle daha fazla tüketiciye kaliteli ve uygun fiyatlı pirincin ulaşmasını sağlamak için yapılan anlaşma sunucunda TMO markalı ürünler CarrefourSA’larda kilogram başına 2,90 liradan satılmaya başlandı.
 
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Erdoğan ve Ticaret Şube Başkanı Cihan Soyalp’in hazır bulunduğu toplantıda konuşan CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane ilk defa gerçekleşen iş birliği ilgili şunları söyledi: “Özellikle uluslararası piyasalarda fiyatları değişen ürünler çok önemli. Bunlarda ağırlıklı olarak hububat fiyatlarında dalgalanmalar olduğunu görüyoruz. Hasatın tamamlanmasını takiben henüz üç aylık bir süre geçmesine rağmen pirinç ve bazı tarımsal ürün fiyatlarında ani olarak spekülatif artışlar yaşandı. Bu artışlar, vatandaşın bütçesini zorluyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı pirinci tüketiciye ulaştırmak için Toprak Mahsulleri Ofisi ile bir iş birliği anlaşması imzaladık; böylece pirinç fiyatlarını 2,90 liraya kadar çektik. Dünya hububat fiyatları ve kurdaki dalgalanma nedeniyle enflasyonda yaşanan bu etkilerin geçici olduğunu düşünüyorum”.
 
TMO ile ilk defa bir anlaşma imzaladıklarını ifade eden CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, önümüzdeki dönemde de CarrefourSA’nın, TMO ile beraber yüzde yüz yerli, kaliteli ve uygun fiyatlı pirinçleri müşterilere sunmaya devam edeceğini belirtti.
 
 
 

Ekleme Tarihi
18.02.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Pirinç Fiyatlarına, Yüzde Elli İndirim, pirinç. fiyat, indirim, CarrefourSA, TMO
Link: Pirinç Fiyatlarına Yüzde Elli İndirim




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız