Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarla Bitkileri »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Buğday, Arpa
 Çavdar, Yulaf
 Mısır, Darı
 Pirinç
 Pamuk
 Soya
 Ayçiçeği
 Kanola
 Şeker Pancarı
 Yerfıstığı
 Nohut, Mercimek
 Fasulye, Bezelye
 Çay
 Tütün
 Aspir
 Fig, Yonca
 Diğer Tarla Bitkileri
Sunar- Microsoft Dynamics işbirliğinden doğan başarı 

Sunar- Microsoft Dynamics işbirliğinden doğan başarı

650’yi aşkın çalışan ve 40 yıla varan geçmişiyle Çukurova’nın yükselen değeri Sunar Grup, 4 kıtada 70'i aşkın ülkeye kendi markasıyla ihracat yapıyor.
 
Yıllık 892.000 ton yağlı tohum ve hububat işleme kapasitesinin yanında tarıma dayalı sanayide sahip olduğu geniş bilgi birikimi ve tecrübesi sayesinde Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın en büyük gruplarından biri olmayı hedefliyor. Grubun ihracatı 2009-2012 yılları arasında yaklaşık olarak %500 arttı. Tüm bu büyüme ve sektörün öncüsü olma misyonu şirketin çeşitli kademelerinde çözüm ortağı arayışına girmesine neden oldu. Microsoft Dynamics ile başlatılan işbirliği, anlık ölçülebilirlik, raporlama ihtiyacı ve koordinasyonu, birimler arası iş ve bilgi akışları yönetimi, düzeltici önleyici faaliyetler için sistem verilerinin izlenebilmesi , tahmini ve gerçekleşen verilerin satış, planlama ve stok takibinde izlenmesi konularındaki ihtiyaçlardan ortaya çıktı. Bu işbirliği sayesinde Microsoft Dynamics de, ilk kez gıda sektörüne girerek büyük bir atılım yaptı.

Microsoft Dynamics’i, verilere kolay erişebilme, Microsoft Office uygulamaları ile tam entegrasyon ve hızlı kullanıcı adaptasyonu, mobil ve web arayüz uygulamaları ile kullanım kolaylığı, bilgi sistemleri içerisinde yeralan ERP, CRM, Portal vb. programlarının aynı çatı altında veri yönetiminin sağlanması (AX-CRM entegrasyonu), kolay yazılım dili ile hızlı ve esnek çözüm geliştirilebilmesi nedeniyle tercih eden Sunar Grup, bu işbirliğinden son derece memnun. İşbirliğinin başladığı günden bu güne ortaya konan başarı yadsınamaz.

Sunar Grup, Dynamics AX ve Dynamics CRM entegrasyonu ile müşterek veri yönetiminin sağlanması, parti takibi ile hammaddeden, üretime, üretimden satışa izlenilebilirlik, barkodlu stok takibi ile izlenilebilirliğin kolay yönetimi, hammadde alımlarda kalite puanlamasına göre tedarikçi birim fiyatlarında kesinti ya da bonus uygulanmasının sistem tarafından hesaplaması ile neredeyse proje maliyeti kadar tasarruf edilmesini sağlandı.

Ekleme Tarihi
21.12.2012
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı

Etiketler: Sunar, Microsoft Dynamics, işbirliğinden doğan başarı
Link: Sunar- Microsoft Dynamics işbirliğinden doğan başarı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız