Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Orman, Peyzaj »  Süs Bitkileri »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Örgütler-Paydaşlar
 Tohum, Fide, Fidan, Çeşit
 Gübre-İlaç
 Mekanizasyon-Sulama
 Yetiştirme teknikleri
 İhracat-İthalat
 Ticaret-Pazarlama
 Araştırma-Geliştirme
 Kamu çalışmaları
 Destek ve teşvikler
 Diğer
 


Miss gibi festivale yoğun ilgi

İZMİR'in Bayındır İlçesi'nde düzenlenen 17'nci Bayındır Çiçek Festivali, Ege Bölgesi'nin dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

17'inci Bayındır Çiçek Festivali, 2-4 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve eğlencelere sahne oldu. Ziyaretçilerin sergilenen çiçeklerden satın aldığı festival kapsamında Rock Grubu Karga ile THM sanatçısı Yolcu Bilginç sahne aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası'nın ve Bayındır Halk Eğitim Merkezi Zeybek ekininin performansı beğeni toplarken festivalin ikinci gününde konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü, Bayındırlıları coşturdu. Ezgü, Anadolu'nun farklı yörelerine özgü, en sevilen türkülerini Bayındırlılar için seslendirdi. Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Sümer Ezgü konseri öncesi Arıkbaşı Kültür ve Dayanışma Derneği Kafkas ekibi sahne aldı. Stadyumu dolduran binlerce kişi, havai fişek gösterileri eşliğinde hep birlikte 10'uncu Yıl Marşı'nı söyledi. Stadyumdaki etkinlikleri, belediye meclis üyeleri ve eşiyle birlikte izleyen CHP'li Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli konser sonunda Ezgü'ye çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Sesli, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz festivalimiz izleyenlerden tam not aldı. Başarılı bir tanıtım yapıyoruz. Çiçeklerimizin renkleri Bayındır'a yansıdı. Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Festival alanında ateş, canlı heykel, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri de renkli görüntüler oluşturdu. Festival bu akşam yapılacak bazı etkinlikler ile son bulacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
06.05.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: 7'nci Bayındır Çiçek Festivali, festival, çiçek, çiçek festivali, İzmir
Link: Miss gibi festivale yoğun ilgi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız