Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Organik Tarım »  Ticaret, Pazarlama »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Örgütler, Paydaşlar
 Organik Tarım Teknikleri
 Kontrol, Sertifikasyon
 Eko Turizm
 İhracat, İthalat
 Ticaret, Pazarlama
 Araştırma, Geliştirme
 Kamu çalışmaları
 Destek, teşvikler
 Diğer
 


Bafra’yı organik tarımda Türkiye’nin 1 numarası yapacağız'

MHP Bafra ilçe teşkilatı ve MHP Bafra Belediye başkan adayı T. Özgür Topkaya, organik tarımda önemli bir mesafe kaydeden Bafra'yı Türkiye'nin 1 numarası yapmak için çalışacaklarını belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren Topkaya, Heyet Ağıllar köyü, Türbe köyü, Karpuzlu köyü, Karıncak köyü ve Koşu köyü sakinlerini ziyaret etti. Başkan adayı Topkaya, vatandaşların sıkıntısını dinlerken, başkan seçilmesi durumunda sorunlara çare olacağı sözünü verdi.

Topkaya, "Bizler nasıl bir göreve talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürmekteyiz. Ben de sizler için gelen bir vatandaşım, köylülerimizin sıkıntısını en iyi şekilde ben bilirim. Mahsulünüzün de para etmediğini çok iyi biliyorum. Bugün Bafra bölgemize yatırımların gelmediğini görüyoruz. Bizim hedefimizde organik tarım var. Çalışmalarımızın bir kısmını bu yönde sürdüreceğiz. Bafra’nın tarımını Türkiye'de özellikle organik tarımda 1 numara yapmayı hedefliyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayımız Ferhat Günaydın ile beraber Bafra’nın köyleri için büyük projeler hazırladık. Bizleri bu zorlu meşakkatli yolda yalnız bırakmayacağınıza gönülden inanıyoruz.’’ diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi köy gezisinde, Bafra Belediye başkan adayı T. Özgür Topkaya`ya Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları, Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi, Bafra ülkü ocakları ve parti üyeleri eşlik etti.
 
 
 
(CİHAN)
 
 

Ekleme Tarihi
28.01.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Bafra, organik tarımda Türkiye’nin 1 numarası yapacağız, organik tarım
Link: Bafra’yı organik tarımda Türkiye’nin 1 numarası yapacağız'




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız