Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Bilişim, Teknoloji »  e-Ticaret, e-İş  »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Teknik Bilgiler
 Gıda, Tarım Bilişimi
 Bilgi Sistemleri
 E-Devlet Uygulamaları
 e-Ticaret, e-İş
 Hassas Tarım
 CBS, Uzaktan Algılama
 Nanoteknolojiler
 Biyoteknoloji, Gen Müh.
 Diğer
 

Makarna sektörünün önde gelen aktörlerinden Selva, gittigidiyor. com’dan online satışa sunuldu. Tüketicilerden gelen taleplere binaen sanal ortamdan Şipşak Makarna, Anadolu Lezzetleri, Ziyafet Sofrası, Salata Keyfi ve Çorba Sefası Grupları’ndan tüm un ile irmik türlerinin satışını yapan firma, Edirne’den Van’a kadar tüm tüketicilerin siparişlerini kapılarına kadar getiriyor.

Selva, gitigidiyor. com’da yiyecekler bölümünde yer alan unlu mamüller kategorisinde tüm ürünlerini tüketici ile buluşturacak. Müşteri hattına gelen taleplere de buradan cevap verecek. Tüketiciler, hangi il sınırları içerisinde bulunursa bulunsun en fazla 3 gün içinde diledikleri ürünü raf fiyatına elde edebilecek. 40 lirayı aşan siparişlerin kargo ücreti firma tarafından karşılanacak. 

Selva, tüketici sadakatini artırarak müşteri sayısını artırabilme imkanı elde edecek. Sektörde ses getiren adımlar atan firma, market raflarını internete taşıyarak rekabet ortamı yaratacak. Tüketiciler alışverişin yanı sıra Anadolu Lezzetleri, Şipşak Makarna, Ziyafet Sofrası, Salata Keyfi, Çorba Sefası ürün gruplarıyla un ve irmik türleri hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını bulabilecek. 
 
Ürünlerinin bir arada değil ayrı raflarda satışa sunulduğunu, gittigidiyor.com ile de tüketicilerin tek bir tıkla tüm makarna türlerini bir arada görebileceğini vurgulayan Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: 
 
“Eğer sevilen ve aranan bir markaysanız, aranılan ürünler üretebiliyorsanız her an tüketicinizin yanında olmak durumundasınız. Selva olarak online alışveriş piyasasına giriş yaparak tüketicimizin bu beklentisini karşılayacağız. Tüketiciler, ürünlerimizi ürün grupları başlığıyla yakından inceleme fırsatı bulurken, ürünler hakkında geniş bilgi sahibi de olabilecek. Markamızın tutkunu olan tüketicilerimizin ihtiyacına cevap verirken tüketici kitlemize yenilerini ekleyeceğimizi umuyoruz.”(CİHAN)

Ekleme Tarihi
04.07.2011
Ekleyen Kişi
şahin yaylacı


Link: Selva, internette dükkân açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız