Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Bilişim, Teknoloji »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Teknik Bilgiler
 Gıda, Tarım Bilişimi
 Bilgi Sistemleri
 E-Devlet Uygulamaları
 e-Ticaret, e-İş
 Hassas Tarım
 CBS, Uzaktan Algılama
 Nanoteknolojiler
 Biyoteknoloji, Gen Müh.
 Diğer
 


Vodafone Çiftçi Kulübü'ne Avrupa'dan ödül

Vodafone Çiftçi Kulübü, "Social&Business Co-Creation" yarışmasında Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

İSTANBUL - Vodafone Türkiye'nin, Türkiye'de çiftçilere odaklanan ilk sosyal iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü, "Social&Business Co-Creation" yarışmasında Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, şirketin Türk tarımında etkinlik ve verimlilik artışı yaratmaya odaklanan bir sosyal iş modeli olarak öne çıkan Vodafone Çiftçi Kulübü, "Social&Business Co-Creation: Collaboration for Impact" yarışmasında Jüri Ödülü'nü elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Gizem Keçeci, Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini, bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda teknoloji, hizmet, pazarlama, insan kaynakları gibi birçok kategoride kazandıkları 130'un üzerinde ödüle yenisini eklemenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.

"Çiftçinin daima yanında olmayı ilke edinen" Vodafone Çiftçi Kulübü'yle ortaya koydukları sosyal inovasyonun Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmesinden mutluluk duyduklarını belirten Keçeci, "Türkiye'de ilk kez uygulanan programımız, çiftçilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda, onların sosyal ve ekonomik hayata katılımına ve iş verimliliklerinin artırılmasına odaklanıyor. Vodafone Çiftçi Kulübü'yle sunduğumuz tarife ve kampanyaların ötesine geçen hizmetlerle, çiftçilerimizin hayatına çok daha geniş bir ölçekte temas etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu yıl 34 Avrupa ülkesinden 338 proje yarıştı

Verilen bilgilere göre, Ashoka Changemakers, Zermatt Zirvesi Derneği, Fondation Guile, DPD ve Boehringer Ingelheim iş birliğiyle hayata geçirilen yarışma, Avrupa çapında inovatif iş birliği projelerini ödüllendirmeye odaklanıyor.

Bu yıl 34 Avrupa ülkesinden 338 projenin katıldığı yarışmada, işletmelerin sosyal sorumluluk projelerinde oluşturduğu fark değerlendirilerek, ortaya çıkan ekonomik ve sosyal değere odaklanıldı.

Türk tarımında etkinlik ve verimlilik artışı sağlamayı ve Türk tarımının dünyadaki sıralamasını değiştirmeyi sorumluluk olarak benimseyen Vodafone Türkiye'nin, 2009 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Tarımsal Pazarlama iş birliğiyle hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü, beş yıldır Türk çiftçilerini mobil teknolojiler aracılığıyla bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Tarımın dijital dönüşümüne odaklanan Vodafone Çiftçi Kulübü, tarımsal ve kırsal kalkınmaya katkıda bulunmayı amaçlarken, çiftçilerin sosyal ve ekonomik hayata eşit katılımına destek olmaya çalışıyor. 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
01.08.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: vodafone, çiftçi, ödül, Vodafone Çiftçi Kulübü
Link: Vodafone Çiftçi Kulübü'ne Avrupa'dan ödül




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız