Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Bilişim, Teknoloji »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Teknik Bilgiler
 Gıda, Tarım Bilişimi
 Bilgi Sistemleri
 E-Devlet Uygulamaları
 e-Ticaret, e-İş
 Hassas Tarım
 CBS, Uzaktan Algılama
 Nanoteknolojiler
 Biyoteknoloji, Gen Müh.
 Diğer
 


Planet Mutfak Akdeniz'e iniyor!

Türkiye'nin ilk yerli yemek kanalı olan Planet Mutfak, Akdeniz Güncesi adlı yeni programıyla Güney Ege ve Akdeniz sahillerine iniyor.

Türkiye'nin ilk yerli mutfak kanalı olan Planet Mutfak bir ilke daha imza atarak Akdeniz'de plato kuruyor. Murat Ersan'ın hazırlayıp sunduğu ve şefliğini Necdet Emre'nin yaptığı "Akdeniz Güncesi" adlı tv programı için, Marmaris sahilinde kurulan platoda çekimler bu hafta başlıyor.

Akdeniz tarzı beslenmenin en sağlıklı beslenme olduğu fikriyle yola çıkılan projede yöresel yemeklerin yanı sıra tüm Akdeniz mutfağına da yer verilecek. Program için kurulan platonun dışında Marmaris'in en özel mekan ve koylarında da çekimler yapacak olan ekip, ramazan ayı için hazırlanan bu programdan sonra tüm Akdeniz'i dolaşacak.

Profesyonel yaşamına Show Tv de 1992 de başlayıp, 1999 dan itibaren on üç yıl ABD'de tv sektöründe başarıyla çalışan ve Amerika dan avrupa'ya açılmak isteyen Amerikalı dağıtım ve yapım şirketlerine danışmanlık da yapmış Planet TV A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Korkmaz, "Birbirinden ilginç programlarımız var ancak Ege ve Akdeniz'e inme fikri hep aklımızdaydı. Zamanı geldi ve izleyicilerimizi Güney Ege ve Akdeniz'in sağlıklı mutfağıyla buluşturmak için Marmaris'te plato kuruyoruz. Böylece bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. "Akdeniz Güncesi" ile Türkiye'nin ilk yemek platosunu kurarak yaptığımız işi ne kadar ciddiye aldığımızı gösterdiğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.





Akdeniz Güncesi'nin yapımcısı Murat Ersan ise, "Uzun soluklu, sıcak ve zorlu bir çekim bizi bekliyor. Bu yüzden plato kurulması bize büyük avantaj sağladı. Marmaris Belediyesi ve işletmeciler de bu konuda bize yardımcı oldular. Programı sıradışı bir yemek programına çevirmeyi planladık. Yemek tariflerinin yanı sıra aksiyon, komedi, gezi-eğlence ve belgesel tadında izlenecek çok tempolu bir proje. Her kesimin keyifle izleyeceği, çok farklı bir program olacak. Havadan, karadan, denizden, su altından çekimler yapacağız, bizde büyük bir heyecanla programın Planet Mutfak'ta yayınlanmasını bekliyoruz" dedi.
 
 
 

Ekleme Tarihi
04.06.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Planet Mutfak, AKdeniz Güncesi, Planet Tv, Cengiz Korkmaz, Murat Ersan, Necdet Emre, Marmaris, Marmaris Belediyesi
Link: Planet Mutfak Akdeniz'e iniyor!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız