Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Destekler »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Tarım ve hayvancılık sektörü Bursa’da buluştu

BURTARIM 2014 fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarı 280 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuarı gezen Bursa Valisi Karaloğlu ve beraberindeki heyet DÜNYA standını ziyaret etti.

BURSA (DÜNYA) - Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan BURTARIM 2014, Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 7. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı kapılarını açtı.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen açılışa Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, oda, birlik ve ilçe belediye başkanları ile davetliler katıldı.

25 ülkeden 524 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı 7 salonda, toplam 70 bin metrekare alanda düzenlenen fuarı 280 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar kapsamında 15 Ekim Çarşamba günü Dünya Gazetesi, Bursa Ticaret Borsası ve Tüyap işbirliği ve Dünya Gazetesi tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım’ın katılımıyla “Türkiye’nin Tarım Politikaları ve Gelecek Vizyonu” masaya yatırılacak.

Ayrıca Bursa Tarım Kongresi de bu yıl “Kuraklık Gölgesinde Tarım ve Kıtlık” temasını işleyecek.
Açılışta konuşan Vali Karaloğlu, Türkiye’nin salça üretiminin yüzde 27, meyve suyu üretiminin yüzde 25, dondurulmuş gıda üretiminin yüzde 45, kestane şekerinin yüzde 90’ını üreten, Türkiye’nin siyah incir ihracatının yüzde 90’ını yapan Bursa’nın tarımsal üretimdeki önemini her geçen gün artırdığını söyledi.

Açılışın ardından fuarı gezen Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyet Dünya Gazetesi tarafından açılan standı da ziyaret etti. Vali Karaloğlu ve beraberindekiler 4 Mevsim Dergisi’ni inceleyerek Bursa Bölge Temsilcisi Ömer Faruk Çiftçi ile sohbet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
13.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: BURTARIM 2014, Tüyap, tarım fuarı, Ömer Faruk Çiftçi, Ali Ekber Yıldırım, 4 Mevsim Dergisi
Link: Tarım ve hayvancılık sektörü Bursa’da buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız