Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Kredi, Bankalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Yapı Kredi'den çifçilere 'Verimli Kart'

İSTANBUL - Yapı Kredi'nin sunduğu Verimli Kart ile kart sahibi çiftçiler akaryakıtta 6 ay yüzde 0 faizle alışveriş yapabiliyor. Ödemelerini ise hasat sonrası zorlanmadan gerçekleştirebiliyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Verimli Kart'ın sunduğu avantajları yaygınlaştırmak isteyen Yapı Kredi, bu kapsamda OPET ve Türk Traktör ile birlikte ayrıca yeni bir kampanya başlattı. Verimli Kart sahipleri anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacakları akaryakıt harcamalarını yüzde 0 faiz ile 6 ay sonra ödeme kolaylığına sahip oluyor. Ayrıca 30 Nisan-21 Ekim tarihleri arasında Verimli Kart alan çiftçiler, yapılacak çekiliş ile 10 adet New Holland marka traktörden birini kazanma şansı yakalıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, tarım sektörünün ülke için stratejik ve ekonomik açıdan öneminin bilinciyle hareket ettiklerini ve tarım bankacılığı hizmetlerini bu doğrultuda geliştirdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Çiftçilerimize sunduğumuz Verimli Kart, sektörün işleyişine uygun yapısı ve avantajlarıyla bankamızın tarıma verdiği desteği gösteren en önemli ürünümüz. Kart sahibi çiftçilerimiz, sayıları gün geçtikçe artan Verimli Kart üye işyerlerimizden alacakları gübre, zirai ilaç, akaryakıt, tohum, yem, fide gibi ürünlerde faizsiz alışveriş fırsatlarından yararlanacak ve tüm kart borcunu hasattan sonra geri ödeyecek. Ayrıca, ihtiyaç duyduğunda Verimli Kart ile ATM'lerden veya Yapı Kredi şubelerinden nakit para da çekebilecek. Böylece, üreticilerimiz hem faiz yükünü azaltacak hem de kart borcunu ürettiği ürünle geri ödeme imkanı bulacak. Bu yıl Verimli Kart alan müşterilere yeni sürprizlerimiz de var. Anlaşmalı OPET ve Sunpet istasyonlarında çiftçilerimize 6 ay faizsiz alışveriş imkanı sunuyoruz. Ayrıca 21 Ekim'e kadar Verimli Kart alan çiftçilerimize 10 adet New Holland traktör hediye ediyoruz. Bu vesileyle tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Gününü kutluyoruz."

Verimli Karta başvurmak ve avantajlarından faydalanmak isteyen çiftçilerin Yapı Kredi şubelerine uğramaları yeterli oluyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
13.05.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: YapıKredi, verimli kart, çiftçi
Link: Yapı Kredi'den çifçilere 'Verimli Kart'




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız