Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Kredi, Bankalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Küçük üreticiye finansman önceliği

ŞEKERBANK’ın, Dünya Çiftçiler Günü’nü masrafsız kredi ile kutladığını ifade eden Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, küçük üreticiye öncelik tandıklarını, çiftçilerin 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabileceğini söyledi.

ÇİFTÇİLERE 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel masrafsız kredi sunduklarını ifade eden Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, 100 bin TL’ye kadar yıllık yüzde 18 faiz oranı ile sunulan kampanyanın 30 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi.

KIRSAL KESİME DESTEK

Tarımda kırsal kesimin, özellikle küçük üreticinin finansmanına öncelik tanıdıklarını belirten Ertürk, “Anadolu’daki binlerce üreticinin küçük birikimleriyle kurulan ve kuruluş amacı tarımın finansmanı olan Şekerbank, gelenekselleşen kampanyası kapsamında çiftçilere bu yıl da destek olmayı amaçlıyoruz. Kırsal kesimin üretimine devam edebilmesi, desteklenmesi amacıyla yeni yöntemler geliştirdik” dedi.

ÜRÜN VE UYGULAMALAR

Değişen koşullar karşısında çiftçilerin korunması ve varlığını sürdürebilmesi için ürün ve uygulamalar sunduklarının altını çizen Ertürk, “Gelenekselleşen kampanyalarımız ile çiftçilerimizi destekliyoruz. Bu yıl da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak zirai kredilerden masraf almıyoruz. Böylece çiftçilerimiz, tohum, gübre, fide, zirai ilaç ve yem gibi her türlü tarımsal ihtiyaçlarının finansmanı için kullandıkları zirai kredilerde 30 Haziran’a kadar masraf ödemeyecek. Bu kampanyamız ile çiftçilerimizin bereketinin bol olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Köy köy geziyoruz

KÖY köy gezerek ürünlerini çiftçilerin ayağına götürdüklerini ve onlarla birebir görüşme yapmalarına imkân sağlayan organizasyonları değerlendirdiklerini belirten Gökhan Ertürk, “Tarım bankacılığı alanındaki uzmanlarımızla 2008 yılından bu yana Anadolu Turları kapsamında, 7 bin 800’e yakın köy ziyareti ile 235 bin çiftçiyle görüştük. Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Hasat Kart Anadolu Turu için ise uzman ekiplerimiz şu anda sahada bulunuyorlar. Ekiplerimiz Mayıs ortasına kadar çiftçileri ziyaret etmeye devam edecek.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
17.05.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Küçük üreticiye, finansman önceliği, Şekerbank
Link: Küçük üreticiye finansman önceliği




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız