Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Kredi, Bankalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


DenizBank,10 üreticiye traktör hediye edecek

DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Sun, Üretici Kart'ın 10. yılında 10 üreticiye 2014 model Tümosan marka traktör hediye ettiklerini açıkladı.

İSTANBUL - DenizBank, Üretici Kart'ın 10. yılında 10 üreticiye Tümosan marka traktör hediye edecek.

DenizBank açıklamasına göre, tarımsal üreticiye destek vermeye devam eden DenizBank, bu kapsamda düzenlediği Milli Piyango İdaresi kampanyası kapsamında 31 Mayıs - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında Üretici Kart'ını kullanacak 10 müşterisine 2014 model Tümosan marka traktör kazanma fırsatı sunuyor.

Üretici Kart sahibi tarımsal üreticilerin 31 Ekim 2014'e kadar tek seferde 100 TL ve üzeri tutarında mazot, gübre, yem, zirai ilaç, tohum, fide gibi tüm tarımsal girdi satışı yapan anlaşmalı bayilerden yapacakları tarımsal girdi harcamalarına çekiliş hakkı veriliyor.

Kampanya sonucunda 7 Kasım 2014 tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek talihliler 2014 model "4155 2 WD ROLLBARLI" Tümosan marka traktör kazanacak. Kazanan talihliler, 13 Kasım 2014 tarihli Güneş gazetesi ile Yeni Şafak gazetelerinde ve "www.denizbank.com"da ilan edilecek. Üreticiler kampanya ile ilgili detaylı bilgiye "www.denizbank.com" ve "444 6 800" no'lu DenizBank Tarım Hattı'ndan ulaşabilecek.

"Üreticilerimizi, traktör sahibi olmaya çağırıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, Üretici Kart'ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye'yi kapsayan yolculuklarına heyecanla devam ettiklerini belirtti.

Sun, "Bunun yanı sıra 450 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlayan Üretici Kart'ımızın 10. Yılında 10 üreticimize 2014 model Tümosan marka traktör hediye ediyoruz" dedi.

Özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka olarak sektöre verdikleri toplam kredi tutarının 3,5 milyar lirayı aştığını aktaran Sun, "DenizBank olarak öncü uygulamalarımızla tarımsal üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve yeni fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. Üreticilerimizi, Üretici Kart'larını avantajlı alışveriş kampanyalarımızda kullanarak son model Tümosan traktör sahibi olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

DenizBank, Üretici Kart

Verilen bilgilere göre, üretici Kart ile üreticiler, kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank'ın anlaşmalı üye işyerlerinden Üretici Kartları ile 5 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyor.

DenizBank'ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor.

Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM'lerden, DenizBank web sayfasından ya da bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
06.06.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: denizbank, tümosan, traktör
Link: DenizBank,10 üreticiye traktör hediye edecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız