Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Tarımsal Kredi, Bankalar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Filistin’de yaşanan insanlık dramını kınıyoruz

Ankara - TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İsrail'in, Han Yunus ve Cebeliye bölgelerinden Gazze şeridine karşı başlattığı kara harekatında bazıları kadın ve çocuklar olmak üzere çok sayıda sivilin hayatını kaybettiğine dikkati çekerek, “Mübarek Ramazan ayında gerçekleştirilen bu saldırılar, Filistin halkına yönelik bir katliamdır” dedi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, Gazze’nin büyük bir insanlık dramı yaşadığını belirtti. TZOB’un, dünyanın gözü önündeki bu vahşete “dur” demek için tüm üyelerini, Filistin halkının yanında olduklarını göstermeye davet ettiğini bildiren Bayraktar, şunları kaydetti:
 
“Tüm dünya devletleri ve uluslararası kuruluşlar da kınama açıklamalarını bir tarafa bırakıp, İsrail’e karşı caydırıcı pratik önlemler, ekonomik ve sosyal müeyyideler uygulamalıdır.

Filistin ve özellikle Gazze’deki insanlar yıllardır her türlü baskı ve zulüm altında zor günler geçirmektedirler. Filistin halkı, gıda, ilaç ve barınma ihtiyaçlarını dahi karşılayamıyor. Dünyadan gelecek yardımlara da rahatlıkla ulaşmaları engelleniyor. İsrail’in işlediği bu insanlık suçu ve barbarca saldırı kınanmalıdır.

Hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm Filistinlilere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına taziyelerimizi sunarız.”
 
Bayraktar, “bu saldırı İsrail’in uluslararası hukuku ihlalinin açıkça bir göstergesi olup, teröristlik ve korsanlıkla eşdeğer, devlet tarafından sivillere ve insanlığa karşı işlenmiş bir cinayettir. Türkiye Ziraat Odaları Birliği, tarihte hiçbir dönemde olmadığı kadar büyük saldırganlık içinde olan İsrail devletinin işlediği bu cinayetleri ve Gazze Şeridi'nde uyguladığı insanlık dışı ambargo ve müdahaleyi kınamaktadır” dedi.
 
 

Ekleme Tarihi
20.07.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TZOB, Şemsi Bayraktar, kınama
Link: Filistin’de yaşanan insanlık dramını kınıyoruz




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız