Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Marketler »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Yönetim değişti kârı yakaladı

CARREFOURSA’da yönetim değişikliği bilançoya olumlu yansıdı. Yapılan açıklamaya göre şirketin 2014 yılının ilk 3 aylık döneminde vergi öncesi kârı 5 milyon 999 bin 197 lira olurken, net kârı 3 milyon 731 bin 701 lira olarak gerçekleşti.
 
Böylece CarrefourSA 5 yıl sonra ilk kez kâra geçmiş oldu. CarrefourSA, geçen yılın aynı dönemine bakıldığında yaklaşık yüzde 150 kâr artışı elde etti. Şirketin geçen yılın sonunda 1 milyar 566 milyon 965 bin 966 lira olan toplam varlıkları da, bu yılın ilk çeyreğinde 1 milyar 609 milyon 767 bin 11 liraya yükseldi.

HIZLI BÜYÜYEN BİR MARKA
 
Sabancı Grubu Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, CarrefourSA’nın ilk 3 aylık kârlılığının bekledikleri gibi bir sonuç olduğunu ifade etti. Yönetimi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süreçte şirketin performansının iyileştirilmesi hedefiyle çalışmalara başladıklarını belirten Dinçer, “Daha güçlü, daha yerel, daha istikrarlı, daha dinamik ve daha hızlı büyüyen bir marka oluşturmak ve Sabancı için CarrefourSA’da yepyeni bir başarı hikayesi daha yazmak için kolları sıvadık. Müşterimiz, yeni stratejimizin tam merkezinde yer alıyor. Hem büyüme olarak hem sermaye verimliliği hem de kârlılık olarak 3 yıl içinde CarefourSA‘yı Sabancı standartlarında bir performansa çıkartacağız. Bugün aldığımız sonuç bizi şaşırtan bir sonuç değil” diye konuştu.

MEYVELERİNİ TOPLUYOR
 
CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, “Yönetimi devraldığımız süreçten itibaren insan kaynaklarından, teknolojik alt yapıya kadar birçok alanda değişim yaratacak yatırımlara imza attık ve bu yatırımlarımızın meyvelerini toplamaya başladık. Bu başarı elbette tüm ekibimize ait. Hedefimiz 2016 yılında 5 milyar TL toplam satış elde ederek sürdürülebilir kârlılık sağlamak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
03.05.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: CarrefourSA, kar, market
Link: Yönetim değişti kârı yakaladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız