Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  Fuarlar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Tarımda gövde gösterisi

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 70 bin metrekare alanda gerçekleştirilen 12. Uluslarası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na (BURTARIM 2014), 25 ülkeden 524 firma ve firma temsilciliği katıldı.

BURSA - Türk tarım ve hayvancılık sektörü, 12’nci Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2014) ile- Bursa’da gövde gösterisi yapıyor. 18 Ekim’e kadar açık olan fuarda, sektörün lider firmaları en yeni ürünlerini alım heyetlerine tanıtıyor.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 70 bin metrekare alanda gerçekleştirilen fuara, 25 ülkeden 524 firma ve firma temsilciliği katıldı. Yaklaşık 280 bin ziyaretçinin hedeflendiği BURTARIM 2014 ile Bursa 7’nci Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’nda, katılımcı firmalar, bin civarı traktör ve 150 milyon dolarlık mekanizasyon satışı öngörüyor.

Fuarın, tüm iklim coğrafyaları ile yurtdışından gelen firmaların ihtiyacına göre hazırlandığını belirten TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü, BURTARIM’ın gerçek alıcıların fuarı olduğunu vurguladı. Ersözlü, “Gerçek alıcının fuardan mal almadan döneceğini zannetmiyorum" dedi.

İlhan Ersözlü; TÜYAP, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Ekonomi Bakanlığı’nın organizasyonlarıyla, fuara, yurtdışından alım heyetleri getirdiklerini belirterek, “Katılımcı firmalarımızla bu heyetlerin ikili görüşmeler yapmalarını sağlıyoruz. Direkt ihracat bağlantısı yapan firmalar fuardaki stantlarında gerçekleştirilen görüşmelerde olumlu sonuçlar aldı. Kurulan bağı fuar sonrasında da sürdürmeyi başaranlar bu buluşmalardan büyük fayda sağlayacaktır. Fuarın dış alanında da traktör firmaları var. Bu firmaların daha çok yurtiçi çiftçilere yönelik satışları oldukça iyi gidiyor” diye konuştu.

Yurtdışından alım heyetleri geldi

BTSO Ticari Safari projesi kapsamında Bosna-Hersek, Bulgaristan, Cezayir, İtalya, Kosova, Moldova, Özbekistan, Sudan ve Yunanistan’dan getirdiği iş adamlarıyla katılımcı firmaları buluşturuyor. Tüyap ise, yurtdışı ofisleri tarafından gerçekleştirilen tanıtımlar ile Beyaz Rusya, Cezayir, Fas, İran, Makedonya, Moldova, Rusya ve Tunus’tan gelen işadamları ile katılımcı firmaların ikili iş görüşmeleri yapmasını sağlıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tarım, fuar, BURTARIM 2014, Bursa, Ersözlü, BTSO
Link: Tarımda gövde gösterisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız