Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Ekonomi, Lojistik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarımsal Destekler
 Havza Bazlı Destekleme Modeli
 Ekonomi, Finans
 Tarımsal Kredi, Bankalar
 İşletme Yönetimi
 Yatırımlar, İş Geliştirme
 Tarımsal Politika, Mevzuat
 Gıda, Tarım Lojistiği
 Marketler
 Tarım Sigortası
 Fuarlar
 Diğer
 


Faruk Güllüoğlu, 56. mağazasını Antalya’da açtı

Faruk Güllüoğlu Antalya’daki ikinci mağazasını açtı. Baklavacılıkta önde gelen markalardan olan Güllüoğlu’nun Konyaaltı’ndaki açılışına Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kaymakam İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı. Katılımcılar açılış kurdelesini Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü ile birlikte kesti.

Faruk Güllü, açılış konuşmasında şirket olarak Antalya’da yaptıkları yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Şehirde yaptıkları yatırımın 2 milyon liranın üzerine çıktığını açıklayan Güllü, 60 kişiye de istihdam sağlandığını söyledi. Hedeflerinin 2015’in sonuna kadar Antalya’da 4 mağaza daha açmak olduğunu belirterek, bu yatırımlar için 4,5 milyon lira harcayacaklarını ifade etti.

Güllü, Antalya'da açılan ilk mağazalarında 2005 yılından itibaren Antalyalının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerle ortalama 1,5 milyon kişinin alışveriş yaptığını açıkladı. Güllü, 8 senede cirolarının 40 milyon liraya ulaştığını belirtti. Antalya mağazasında son 2 senede genellikle fıstıklı ve cevizli olmak üzere 120 bin kilogramdan fazla baklavanın satıldığını aktaran Faruk Güllü, üretim tesisinin de yıllık 240 ton baklava, 15 ton kuru pasta ve 45 bin adet turta üretme kapasitesine sahip olduğunu dile getirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında 56 mağazayla hizmet veren Faruk Güllüoğlu'nun, 25 ülkeye yüzde 20'si baklava olmak üzere toplam 350 ton ürün ihraç ettiği ve bu yıl ihracat cirosunda yüzde 20 artışla 4 milyon lirayı geçmeyi hedeflediği açıklandı. 
 
 
 
 
 
 
(CİHAN)
 
 

Ekleme Tarihi
30.08.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Faruk Güllüoğlu, 56. mağazasını, Antalya’da açtı
Link: Faruk Güllüoğlu, 56. mağazasını Antalya’da açtı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız