Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  Fuarlar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


Manisalı Çiftçiler Tarım Fuarı'nda

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Köprübaşı İlçesi, bu yıl İzmir’de 9.’su düzenlenen Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na 64 üretici ile katılıyor.

Çiftçilere tarımdaki yenilikleri yerinde inceleme ve haberdar olma imkanı sağlayan Fuar organizasyonlarına her yıl düzenli bir şekilde çiftçi götürülmektedir. Köprübaşı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası’nın birlikte yaptığı organizasyona Köprübaşı Belediyesi de ulaşım desteği verirken, çiftçiler beslemeden ilaçlamaya, toprak işlemeden hasada kadar geçen sürede gerekli her türlü alet-ekipman bakımından zengin bir potansiyele sahip fuarda, bilgi ve görgülerini artırdı.

Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, ilçesinin tarım açısında zengin bir floraya sahip olduğunu ifade ederek, "Çiftçilerimizin son yıllarda gelişen tarımdaki yeniliklerden haberdar olması, üzerinde yoğunlaştıkları konular hakkında yerinde teknik kişilere danışarak daha detaylı bilgi almaları hem çiftçilerimiz hem de Köprübaşımız açısından yararlı olacağı kanaatindeyim" dedi. Başkan mergen, bu nedenle, belediyeye ait iki toplu taşıma aracıyla üreticileri fuara gönderdiklerini söyledi.
 
 

Ekleme Tarihi
20.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Manisalı Çiftçiler, Tarım Fuarı, çiftçi, Manisa
Link: Manisalı Çiftçiler Tarım Fuarı'nda




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız