Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  Fuarlar »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


Tarım Sektörünün Önde Gelen Markaları, İstanbul’da Buluşuyor…

Meridyen Uluslararası Fuarcılık, 4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 9-10-11’inci hollerde Trak Show Türkiye / Traktör, Taşıyıcı Ekipmanlar, Tarım Makine ve Teknolojileri Fuarı’nı düzenleyecektir.
 
Türk tarım sektörüne yakışan büyüklükte bir tarım fuarını düzenleme misyonunu taşıyan Meridyen Uluslararası Fuarcılık, yurtdışı fuarlardaki başarısını yurtiçine de taşımak adına, ana geçim kaynağı tarım olan ülkemizde Türk Tarım Fuarcılığı’nın Yeni Markası Trak Show Türkiye Fuarı’yla sektörün önde gelen markalarını İstanbul’da buluşturmaya hazırlanıyor. 250’ye yakın firma ve firma temsilciliklerinin katılımının ve 100.000 ziyaretçi sayısının beklendiği fuarda; Traktör, Taşıyıcı Ekipmanlar, Tarım Makine ve Teknolojileri firmaları ürünlerini tek çatı altında sergileyecekler.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Ziraatçiler Derneği, Türkiye Tohumculuk Endüstrisi Derneği (TÜRKTED), Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO), Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Derneği, İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun desteğiyle Trak Show Türkiye Fuarı, tarım sektörünün ana buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Tarım İl Müdürlükleri başta olmak üzere yurt genelindeki sektörel dernek, oda, birlik, kooperatif ve sivil toplum kuruluşlarıyla fuar tarihine kadar koordineli bir şekilde çalışılması planlanmaktadır.
 
Yerli alım heyetleri ve ziyaretçilerin yanı sıra özellikle Meridyen Fuarcılık’ın yurtdışında fuarlar düzenlediği başta Nijerya, Senegal, Endonezya, Etiyopya, Tanzanya, Demokratik Kongo, İran, Cezayir, Güney Afrika, Türkmenistan olmak üzere, bazı Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden de fuara alım heyetleri ve ziyaretçilerin gelmesi beklenmektedir.
 
İki kıtanın yer aldığı mega kent olan İstanbul, konumu itibariyle nasıl ki uluslararası ticaretin başkenti görünümündeyse, Trak Show Türkiye Fuarı’yla da İstanbul’un dünya tarım ticaretinin yeni merkezi olması amaçlanmaktadır. Çevresinde 2 saat uçuş mesafesinde ulaşılabilir 30’u aşkın ülkenin yer alması, yurtdışı ziyaretçilere günübirlik ziyaret imkânı sunuyor. Havaalanına 2 dakika mesafede yer alan modern fuar alanına sahip İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak olması da, hem yurtiçi hem yurtdışı ziyaretçilere fuarı ziyaret edebilme ve ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Profesyonel ekibiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı, yüksek hizmet kalitesi anlayışıyla da iş ortaklarına değer kazandırmayı kendine ilke edinen Meridyen Uluslararası Fuarcılık, Trak Show Türkiye Fuarı’yla katılımcı firmaların iletişim hedeflerine katkıda bulunacak ve nüfusunun %40’ı çiftçi olan ülkemizde katılımcı firmaları tarım ve çiftçi mecrasında gündeme oturtarak, markalarının bilinirliğini, tanınırlığını arttıracaktır. Böylece, gerek iç pazarda gerekse ihracat açısından iş hacminin artmasına katkıda bulunacaktır.
 
Ayrıntılı bilgi için www.trakshowturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
  

Ekleme Tarihi
27.11.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Tarım Sektörü, Önde Gelen Markaları, İstanbul’da Buluşuyor, fuar, TZOB, Trak Show
Link: Tarım Sektörünün Önde Gelen Markaları, İstanbul’da Buluşuyor…




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız