Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
Çiftçi Birliği 1 


Turkcell’li tarım üreticileri 'Çiftçi Birliği' altında buluştu

Turkcell, tarımsal üreticiler ve hayvan yetiştiricileri için sunduğu hizmetleri 'Turkcell Çiftçi Birliği' çatısı altında birleştirdi. Türkiye’nin üreticilerini daha da güçlendirmeyi hedefleyen Çiftçi Birliği ile Turkcell’li çiftçiler köy bazında hava durumu bilgisine ulaşabilecek. Buna ek olarak, üreticiler tarımsal desteklere ilişkin bilgiler, hastalık erken uyarı mesajları, Turkcell Tarım Doktoru servisiyle tarla ve ürüne özel hizmetlerden faydalanabilecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül yaptığı açıklamada 3 yıldan bu yana Turkcell Çiftçi Paketi altında sundukları hizmetlerle ekimden hasada bütün dönemlerde tarımsal üreticilerin yanında yer aldıklarını söyledi. Sevilengül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugünden itibaren sunduğumuz hizmet ve ürünleri üreticilerimizin tarla ve bahçelerinde bereketlerine bereket katacak teknolojik yeniliklerle geliştirerek Turkcell Çiftçi Birliği çatısı altında topluyoruz. Türkiye’de bir ilk olarak köy bazında hava durumu tahminlerini paylaştığımız servisimiz, devletin sunduğu tarımsal destekler hakkında kolay bilgi almalarını sağlayan Tarımsal Destek Bilgi Servisi, tarla-ürün bazında kişiselleştirilmiş yetiştiricilik ve zirai danışmanlık hizmeti sunan Turkcell Tarım Doktoru servislerimiz çiftçilerimiz için verimlilik artışı konusunda önemli adımlar olarak öne çıkıyor. Ülkemizde toprağın verimini artıracak çözümlerle hem üreticilerin yaşam kalitesini artırmak hem de genel olarak ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak temel hedeflerimizden biriydi. Turkcell Çiftçi Birliği çatısı altındaki hizmetlerimizle bu hedefe daha fazla katkıda bulunacak, çiftçilerimiz için hayatı daha kolay hale getireceğiz."

Bulundukları ilçenin nem ve rüzgar durumu, don bilgisi ve yağış miktarı gibi ayrıntıları içeren 3 günlük hava tahmini raporu ve tarımla ilgili genel haberlerTurkcell Çiftçi Birliği üyelerinin cep telefonlarına ücretsiz olarak ulaşıyor. Bunun yanı sıra aylık 50 kuruş karşılığında köyün hava durumu, ilçeyle ilgili haberler, hastalık erken uyarı mesajları, birlik ve kooperatiflerle ilgili bilgiler, ürüne özel eğitim ve ipuçları, ürüne özel hibe ve haberler, hal ve borsa fiyatları da çiftçilerin bilgisine sunuluyor. Ayrıca, ürüne yönelik bilgi paketi kapsamında buğdaydan incire, süt sığırcılığından domatese kişiye özel ilgili konu başlığında, 52 ürün özelinde bilgi ve haberler günlük mesaj ile iletiliyor. 
 
 
                         
 
(CİHAN) 

Ekleme Tarihi
22.08.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Turkcell, tarım üreticileri, Çiftçi Birliği, Turkcell Tarım Doktoru, Tarım Doktoru, hayvan yetiştiricileri
Link: Turkcell’li tarım üreticileri 'Çiftçi Birliği' altında buluştu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız