Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


TürkTraktör, iki yeni ürününü tanıttı

TürkTraktör, iki yeni ürünü olan New Holland "T480S ve TD4B" modellerini ilk kez Bursa'da Türk çiftçisinin beğenisine sundu.

İSTANBUL - TürkTraktör, Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nda (BURTARIM 2014) New Holland "T480S ve TD4B" modellerini çiftçilerin beğenisine sunuyor.

TürkTraktör açıklamasına göre, firmanın tarım ekipmanları da fuarda sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, TürkTraktör olarak büyük, küçük tüm fuarları önemsediklerini ve bu fuarlara özenle hazırlandıklarını belirtti.

Tüm fuar operasyonlarında olduğu gibi, Bursa'ya da zengin ürün gamıyla geldiklerini bildiren Özdemir, fuar ziyaretçilerinin tüm New Holland ürün gamını yakından görebileceğini aktardı.

Performans ile yakıt ekonomisini aynı potada eriterek verimliliği üst seviyeye taşıyor

İki yeni ürünü Bursa'da ilk kez Türk çiftçisinin beğenisine sunmanın heyecanı içinde olduklarını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Bursa'nın bu yıl bizim için ayrı bir önemi var. New Holland ailesinin iki yeni ürününü burada ilk kez tanıtıyor ve çiftçilerimizle buluşturuyoruz. TürkTraktör tesislerinde Türk işçisinin emeğiyle üretilen her iki ürünümüz de modern teknolojinin nimetleriyle en iyi şekilde donatılmış durumda. T480S 48 HP'lik 3 silindirli turbo motorla donatılırken, TD4B ise 65 ile 88 HP arasında dört farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Her iki ürünümüzde kompakt yapıları ve zengin donanımıyla çok yönlü bir kullanım vadediyor. Diğer ürünlerimiz gibi iki yeni ürünümüz de performans ile yakıt ekonomisini aynı potada eriterek çiftçimizin verimliliğini üst seviyeye taşıyor."

New Holland TD4B

TD4B bahçe serisinde 65, 72, 80 ve 88 HP güçlerine sahip 4 farklı motor seçeneği bulunuyor.TD4B Bahçe Serisi'nin yeni 88 HP motor gücüne sahip 4 silindirli motoru var.

Direksiyonun yanında konumlandırılan ileri geri mekik kolu ile TD4B Bahçe Serisinde 12 ileri-12 geri transmisyon standart olarak sunuluyor. elektro-hidrolik olarak kumanda edilen çift çeker ve diferansiyel kilidi sistemleri tek tuş ile devreye alınıp devre dışı bırakılabilirken, opsiyonel olarak sunulan ve debriyaja basmaya son veren Powershuttle mekik kolu ileri-geri manevra yapmayı kolaylaştırıyor. Powershuttle mekik kolu özellikle sıra sonu dönüşlerde çiftçilere büyük bir kolaylık sağlıyor.

New Holland T480S

T480S, 48 HP gücündeki üç silindirli turbo beslemeli motorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde düşük yakıt tüketimiyle farklı kategorideki işleri kolaylıkla yapabilme iddiasıyla yola çıkıyor.

2WD modellerde 8 ileri-2 geri ve 4WD modellerde 8 ileri-8 geri vitesli transmisyonla donatılan T480S, güçlendirilmiş transmisyon yapısıyla motor-transmisyon uyumunu maksimum seviyeye çıkarıyor.

4WD modellerde direksiyonun yanına yerleştirilen mekanik mekik kolu ile kullanım ergonomisi sunarken, sıra sonu dönüşlerde zaman kaybını minimuma indiren 4WD modeller yakıt tasarrufu sağlıyor. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
14.10.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: TürkTraktör, Bursa, New Holland, T480S, TD4B
Link: TürkTraktör, iki yeni ürününü tanıttı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız