Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


İnegöl Tarım Fuarı 8 Eylülde Kapılarını Açıyor

BURSA (İHA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 8-10 Eylül tarihleri arasında Mer-Pa'da düzenlenecek olan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı (İNTARGAF) için hazırlıklar tamamlandı.

Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İnegöl Belediyesi Hal Müdürü Fevzi İnal, "8-10 Eylül 2013 tarihlerinde fuarımızı icra edeceğiz. 87 adet standımız olacak. 42 tane köy standı, 4 tane belde belediye başkanlığı standı, ayrıca 44 tane de diğer resmi ve sivil toplum kuruluşlarının stantları olacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na şehrimizde bulunan tarımla alakalı sivil toplum kuruluşlarının tamamı destek veriyor. Kendileri de orada ayrı ayrı stant açacaklar" dedi.

12 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Ziraat Odası başkanıyla beraber fuara katılacak köyleri, beldeleri ve firmaları ziyaret ettiklerini anlatan İnal, "Bu seneki fuarımız inşallah çok renkli olacak. Fuarımıza bütün sivil toplum kuruluşlarının, köy muhtarlarının katılmasını arzu ediyoruz. Gittiğimiz her ziyarette şunun altını özellikle çiziyoruz, hepimiz çiftçiyiz. En güzel gübreyi, ilacı, sistemi yaptık. En güzel şeftaliyi, elmayı ürettik. İş bitti mi? Asıl en güzel elmayı, armudu, çileği ürettikten sonra iş başlıyor. Ürettiklerimizi satmak lazım. Satabilmek için de reklam yapıp tanıtmak lazım, pazarlamak lazım. İşte bu festivaller, şenlikler bu gayeyle tertipleniyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından stantlar için kura çekimine geçildi. Mer-Pa içine kurulacak stantlarla ilgili kura çekilerek, kimin nerede stant açacağı belirlendi.
 
 

Ekleme Tarihi
31.08.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: İnegöl Tarım Fuarı, fuar, İnegöl, Bursa
Link: İnegöl Tarım Fuarı 8 Eylülde Kapılarını Açıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız