Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 

TURKCELL’DEN ÇİFTÇİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

ADANA (İHA) - Adana'da 7.'si düzenlenen ve bölgenin en kapsamlı fuarı olan Adana Tarım Fuarı’na katılan Turkcell, fuara katılan tüm Turkcell Çiftçi Birliği üyelerine ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.

 
Turkcell, fuardaki tüm “Turkcell Çiftçi Birliği” üyelerine alanında uzman bir ziraat mühendisi ve veteriner hekimle danışmanlık hizmeti sunacak. Fuarda Turkcell standını ziyaret edenler ayrıca Turkcell’in çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak özel uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olabilecek.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “Türkiye çiftçisinin işine, hayatına değer, bereketine bereket katmaya devam ediyoruz. Çiftçilerimizin gösterdiği yoğun ilgi, çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi mutlu ediyor. Sayısı 1,3 milyona ulaşan Turkcell Çiftçi Birliği üyelerimize bereketli tarife, köyüne, tarlasına özel zirai hava durumu, ürüne yönelik bilgi paketi ve mobil eğitimler veriyor, sürpriz hediye ve indirim fırsatları sunuyoruz. Yıl boyuncu ülkemizin dört bir tarafında düzenlenen tarım fuarlarına katılarak da üretimlerini daha bereketli kılmak adına çiftçilerimize sunduğumuz bu faydaları anlatıyoruz. Üye sayımızın 60 bine ulaştığı Adana’da düzenlenen ve her sene katılım gösterdiğimiz bu büyük Tarım Fuarı’nda tüm çiftçilerimizi bekliyoruz“ dedi.

Ekleme Tarihi
06.11.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Turkcellden Çiftçilere Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti
Link: Turkcell’den Çiftçilere Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız