Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 18 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 



Çiftçiye çekiliş ile traktör 
 
Turkcell yıl boyunca çekilişle traktör dağıtmaya devam ediyor. "Turkcell Çiftçi TarifesF'ne geçen ya da "Turkcell Tarım Doktoru Servisi" aboneliği başlatan Edirneli çiftçiler "Turkcell Çiftçi Birliği"nden Tümosan 4150 marka traktör kazanma şansı yakalayacak. Yaklaşık 2,9 milyonu cep telefonu kullanıcısı. İlk tercih-lerinin de Turkcell olduğunu mutlulukla görüyoruz.
 
Turkcell bundan 4 yıl önce Turkcell Çiftçi Birliği'ni oluşturdu. Amacımız mobil teknolojinin sunduğu fayda ve kolaylıkları çiftçilerimizin hizmetine, onların ihtiyaç duyduğu şekilde sunmaktı.
 
Şu an birliğimizin 2,2 milyon üyesi var. Geldiğimiz noktada hayvancılık ve zirai alanda faaliyet gösteren, iş yapan kesimin de teknolojik yeniliklere ne kadar açık ve ihtiyacı olduğunu gösteriyor.
 
Sunduğumuz mobil uygulamalarla birlikte geçtiğimiz senelerde başlattığımız traktör çekilişi de çiftçilerimizden gelen yoğun ilgi üzerine önümüzdeki dönem de devam edecek. Birçok ile Tümosan 4150 marka traktör hediye ederek çiftçilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." dedi.  
 
Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in "Turkcell Çiftçi Birliği" çiftçilerin hayatına ve işine değer, bereketine bereket katmaya devam ediyor.
 
30 Eylül tarihine kadar Edirne'deki her hangi bir Turkcell bayisine gidip faturalı veya faturasız Turkcell Çiftçi Tarifesi'ne geçen ya da Turkcell Tarım Doktoru Servisi aboneliği başlatan çiftçiler Turkcell Çiftçi Birliği'nden Tümosan 4150 marka traktör kazanma şansı elde edecek. Tümosan 4150 marka traktör kazanmak isteyen Edirneli çiftçileri Turkcell bayilerinde birbirinden cazip tarife seçenekleri bekliyor.
 
Turkcell Çiftçi Tarifesi'nin faturalı hattına geçiş yapacak yeni çiftçiler ayda sadece 19 TL karşılığında da 'Çiftçi Ekonomik Paketi' alarak 300 dakika konuşma avantajından yararlanabilecek. Turkcell Tarım Doktoru servisi ile tarlasını ve yetiştirdiği ürünü kaydettiren tüm Turkcell'li çiftçiler, ürünlerinin evre geçişlerini ve bu evrelerde ürünlerin olması gereken fiziksel durumunu takip edebiliyor.
 
Turkcell'li çiftçiler; ürüne ve tarlaya özel teknik yetiştiricilik programı, ürüne ve tarlaya özel gübreleme programı, ilçe bazlı beş günlük meteoroloji hava tahminleri, bölgesel bazda hastalık ve zararlılara karşı erken uyarılar, 8099 Tarımsal Destek Hattı, tarımsal ürünler hakkında pazar bilgileri, hal fiyatları, PTT şubeleri aracılığıyla indirimli toprak ve ürün analizleri ve Tarım Bakanlığından bölgeye ve ürüne özel teşvik ve destek bilgileri gibi konularda Turkcell Tarım Doktoru'nun olanaklarından faydalanabiliyorlar. Turkcell Tarım Doktoru Servisi'ne abone olmak isteyen Turkcell'li çiftçilerin TARIM yazıp 2222'ye göndermeleri yeterli.
 
Turkcell Tarım Doktoru Servisi'nin abonelik ücreti, haftalık 1 TL. Turkcell Bireysel Müşteriler Direktörü Alper Ergenekon; "Çiftçilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz." dedi. Turkcell Bireysel Müşteriler Direktörü Alper Ergenekon konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Türkiye bereketli toprakları ve iklimiyle tam bir tarım ülkesi. Ülkemizde halen 3,4 milvon kisi çiftçilikle uğrasıvor." dedi.
 
 
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
16.08.2014
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Çiftçiye, çekiliş ile traktör, traktör, destek, türkcell
Link: Çiftçiye çekiliş ile traktör




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız