Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
Kayseri Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açıyor  

- KAYSERİ TARIM VE HAYVANCILIK FUARI KAPILARINI AÇIYOR 
- KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ'NDE 28-31 MART TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN FUARA 900 FİRMA KATILACAK


KAYSERİ (İHA) - Türkiye'nin sektöründe önde gelen fuarlarından olan ''Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'', kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

 
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, fuarı düzenleyen firma yetkilisi Mustafa Demirtaş ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'yla ilgili bilgiler verdi. Kayacan, sektöründe öncü olan Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın bu yıl çok daha geniş katılımla gerçekleştiğini ifade ederek, sektörde faaliyet gösteren çiftçilerle tarım ve hayvancılık ürünleri üretip pazarlayan firmaları bir araya getirecek olan fuarın, Türk tarımının gelişmesi için katkıda bulunacağını kaydetti.
 
Fuarı organize eden firma yetkilisi Mustafa Demirtaş da, günümüzde tarımdaki gelişmelerin en iyi takip edildiği yerlerin tarım fuarları olduğunu belirterek, ''Dünyada ve ülkemizde yapılan tarım fuarları, tarımdaki yeni gelişmeleri üreticimize sunarak teknoloji üretenler ile kullananlar arasında bir köprü görevi görmektedir. Bu amaçlar doğrultusunda Kayseri'de Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde 28-31 Mart tarihleri arasında Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 900 firmanın katılımıyla organize edilecektir. Fuarımızın amacı, tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır'' dedi.
 
Demirtaş, tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği ve alım satım, bilgi alış verişi imkanının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim-dikim makineleri, modern sulama alet, makine ve ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ekipmanları, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ve ekipmanlarını görme, değerlendirme, alım ve satım imkanları oluşacağını da sözlerine ekledi.
 
Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ise, fuarın tarımla uğraşan herkes için çok faydalı olacağına inandığını vurguladı. Güneş, Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı sektördeki en önemli fuar haline getirmeyi hedeflediklerini de ifade ederek, ''Kayseri ve civardaki illerde tarımla uğraşan herkesi fuarımıza bekliyoruz. Fuarın, Türk tarımının gelişmesi için büyük faydalar sağladığına, bundan sonra da sağlamaya devam edeceğine inanıyoruz'' diye konuştu.

Ekleme Tarihi
27.03.2013
Ekleyen Kişi
gidatarim2

Etiketler: Kayseri Tarım Ve Hayvancılık Fuarı
Link: Kayseri Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız