Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Tarım Tedarik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Tarım Finansmanı
 Tarım Sigortası
 Hizmet Sektörü
 Fuarlar
 Tohum
 Gübre
 Zirai İlaç
 Mekanizasyon
 Sulama
 Fidan
 Diğer
 


Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı açıldı

Elazığ Ziraat Odası tarafından düzenlenen, 1. Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı açıldı.

Elazığ’da bulunan doğu garajı mevkiinde açılışı yapılan fuarda 25 firma, tarım makine ve aletleri ile zirai ürünleri vatandaşların beğenisine sundu. Birinci Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı'nın açılışına, Elazığ Valisi Muammer Koçak, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay Emniyet Müdürü Ayhan Buran, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Kaygusuz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birinci Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı'nın açılış konuşmasını yapan Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, "Elazığ’da birinci tarım fuarını gerçekleştirmenin verdiği keyfi ve heyecanı yaşıyoruz." dedi.

Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri fuarda birtakım eksiklikleri olduğunu ve bunu da bildiklerini ifade eden Özdemir, "İnşallah ilerleyen yıllarda daha güzellerini yapacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz. Tarım fuarında yurdun muhtelif bölgelerinden gelen, Elazığ’ın da ürettiği birtakım tarım makinelerini, alet ve edevatlarını görmeniz mümkün. Tarım ürünlerini göreceksiniz. Bu manada çiftçilerimizin ürettiklerini sergilemekten aldığımız keyfi sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz." diye konuştu.

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak ise "Elazığ’ın bildiğim kadarıyla fuar özlemi epeydir devam ediyor. Bu vesile ile bu özlem ortadan kalkmış oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha fazla firmayla, çok daha fazla markayla bu fuar devam edecektir." dedi.
 
 
 
 
(CİHAN) 

Ekleme Tarihi
06.09.2013
Ekleyen Kişi
Özgür Şevik

Etiketler: Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı, Elazığ, fuar, tarım,
Link: Elazığ Tarım, Gıda ve Otomotiv Fuarı açıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız