Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  Sebzecilik »  HABERLER » 
facebook
Twitter
  ANA SAYFA   
 Domates
 Soğan, Sarımsak
 Patates
 Patlıcan
 Biber
 Marul, Yeşillikler
 Karpuz, Kavun
 Havuç, Turp
 Hıyar
 Kabak
 Karnıbahar
 Diğer Sebzeler
 Seracılık
 Fasulye,Bezelye
 

Emniyet Müdürü turp işçisi oldu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Emniyet Müdürü Kadir Tüylü, turp yıkama sahasına giderek turp işçilerinin arasında ayağına çizmesini giyerek turp işçiliği yaptı.
 
 
 
    Türkiye turp üretiminin yüzde 70’nin sağlandığı Kadirli’de Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Ekipleri ile turp yıkama ve paketleme alanına giden Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, ayağına turp çizmesi giyerek hem işçilerin sorunlarını dinledi, hem de turp işçiliği yaptı. Tüylü, işçilerin doldurduğu turp torbasını paketleme sahasına taşıdı. Kendilerini ilk defa bir emniyet müdürünün ziyaret ettiğini söyleyen turp işçileri tüm polislere teşekkür etti.
 
    Amaçlarının 5 bin kişinin ekmek yediği bu sektördeki işçileri ziyaret etmek olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Tüylü, “Türkiye’nin turp ihtiyacının en çok karşılandığı Kadirli’de bu sektördeki işçilerimize moral vermek için buradayız. Bu havayı teneffüs etmeye geldik. Hem ülke hem de şehir ekonomisine çok büyük katkı sağlıyorlar.” dedi.
 
    30 yıldır ilk defa bir emniyet müdürünün turp işçilerini ziyaret ettiğini söyleyen Soner Topalhan ise “Emniyet müdürümüze bizi düşünüp buraya kadar geldiği için çok teşekkür ederiz. Burada bir turp işçisi gibi çizmesini giyerek işçilerimizle sohbet etti. Turp torbasına turp doldurdu ve buradaki havayı yaşadı.” diye konuştu.
 
    Başka bir turp üreticisi İrfan Kederoğlu ise Emniyet Müdürü ve Toplum Destekli Büro Amirliği ekiplerine işçilere tatlı ikramlarından dolayı teşekkür ederek polisin turp işçilerine destek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kederoğlu ayrıca 5 bin kişinin ekmek yediği bu sektörün sahipsiz kalmaması gerektiğini ifade ederek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’i Kadirli’ye davet etti.(CİHAN)

Ekleme Tarihi
31.12.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Emniyet Müdürü turp işçisi oldu




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız