Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
tarım işçileri 

 Mersin'in Tarsus İlçesinde çadırda yaşayan 45 aileye gıda yardımı yapıldı.

 
Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve DSP İlçe başkanı Ruhan Atile ile birlikte bazı işadamları destek verdiği yardımda çadırda yaşayan tarım işçisi 45 aileye gıda yardımında bulunuldu.
 
Güneydoğu'da gelip, Tarsus'a bağlı Yenice beldesinde Yiğitbaşı Mahallesinde DSİ'ye ait kanal kenarında kurdukları çadırlarda yaşam süren 45 tarım işçisi aile geçtiğimiz günlerde kötü hava şartları ve aşırı yağışlardan olumsuz yönde etkilendiklerinin haberini alan DSP Tarsus İlçe Başkanı Ruhan Atile, zor şartlarda yaşayan ailelere yardımcı olabilmek için girişimlerde bulundu.
 
Bu düşüncesini Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a anlatan Atile, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer ve bazı iş adamlarıyla da bu fikrini paylaştı.
 
Bu yardımı siyasi kimlik kullanmadan yapmak istediğini dile getiren DSP İlçe Başkanı Ruhan Atile, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın hazırlattığı gıda kolileri ile CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer tarafından gönderilen 15 çuval un ve diğer işadamlarının yolladığı çeşitli gıdaları Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan ile birlikte tarım işçisi 45 aileye dağıttı.
 
Yardım sırasında konuşan DSP Tarsus İlçe Başkanı Ruhan Atile, "Memleketlerinden buralara gelip, emeği karşılığı, alın terleriyle ailelerinin geçimini sağlamaya çalışan ve geçtiğimiz günlerde çok kötü hava şartlarından dolayı zor yaşam koşulları içinde kalan kardeşlerimizin sorunlarına bir nebzede olsa ortak olmak ve Yılbaşını mutlu geçirmelerine vesile olmak için buradayız, tarım işçilerimize elimizden geldiğince bu tür yardımları yapmaya gayret edeceğiz" dedi.
 
Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan ise Tarsus Belediyesi olarak, duyarlı hizmet anlayışı ile bu tür yardımları sürekli yaptıklarını belirterek, "DSP İlçe başkanı Ruhan Atile'nin öncülüğünde yardıma ihtiyaç duyan tarım işçilerine gıda yardımında bulunduk. Umarız bu yardım paketleri onları mutlu eder" ifadesini kullandı.
 
Yardımları alan tarım işçileri kendilerine yılbaşı hediyesi niteliği taşıyan bu anlamlı yardımı yapanlara teşekkür ederlerken, yetkililerden çektikleri elektrik sıkıntısına çare olmalarını istediler.
 

Ekleme Tarihi
01.01.2011
Ekleyen Kişi
Kemal Erdoğan


Link: Çadırda Yaşayan Tarım İşçilerine Yılbaşı Hediyesi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız