Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Çaykur, son günlerin gözde mekanları olan kahve zincirleriyle rekabet başlatacak... 

Son dönemin yeni sosyalleşme alanı haline gelen ‘kahve zincirleri’, dünyanın en çok çay tüketen toplumlarından Türkler’in alışkanlıklarında değişime neden olsa da ‘ince belli bardakta tavşan kanı bir çay’ dendiğinde yine de her Türk için akan sular durur. ‘Simit Sarayı’, ‘Simit Evi’ gibi ‘Simit’le başlayan mekanlar bu zevki biraz tatmin ederken, Çaykur yeni bir konseptle ‘çayı’ yine baş tacı etmeye hazırlanıyor. Kadıköy Rıhtım Caddesi’nde gördüğüm ‘Çaykur Çay Evi’ açılıyor afişini biraz araştırdım ve en geç Mart ayına kadar bu konseptin hayata geçirileceğini öğrendim.

Çay menüsüyle fark yaratacak

Çaykur yetkilileri, Kadıköy’deki ‘Çaykur Çay Evi’nin pilot uygulama olacağını açıkladı. Kamil Yıldız ile Mehmet Memişoğlu’nun ortak olduğu Çayevi Gıda, Turizm ve Tic. Ltd. Şti. adında bir şirketle Çaykur arasında sözleşme imzalanırken, girişimciler ‘Çay Evi’nin satılacak ürünlerinden oturma düzenine kadar konseptini hazırlayacak. İstanbul’un ardından başta Ankara ve Eskişehir olmak üzere diğer şehirlerde de şubeler açılacak. Kadıköy’deki ilk mağaza 3 kattan oluşurken, müşteriler hem çay içecek hem de Çaykur ürünleri arasından alışveriş yapabilecek. ‘Bir nevi Simit Sarayları’na rakip mi doğuyor?’ diye sorduğum yetkililer, çayı destekleyecek gıda ürünlerinin de menüye konacağını ama özellikle çay menüsünün kendilerini farklılaştıracağına dikkat çekti. 

ORGANİK ÇAYA İLGİ BÜYÜK

Çaykur’un ürün portföyünde 50’den fazla ürün çeşidi bulunurken son dönemde özellikle ‘organik çaylara’ ilgi büyükmüş. Yeşil çayda naneli, limonlu, elmalı gibi çeşitler üreten Çaykur’un Artvin Kafkasör, Çaykur Ovit, Diyarbakır, Ayder, Organik Hemşin gibi ilginç çeşitleri de var.

Profilo’ya organik pazar açılıyor

KANYON ve Airport AVM’den sonra Profilo Alışveriş Merkezi’nde de 12 Ocak Çarşamba günü ‘organik pazar’ açılıyor. Hijyenik ve iklimlendirilmiş bir ortamda çiftçiler tümü sertifikalı ürün gruplarını satışa sunacak. Taze sebze ve meyveden bakliyata, süt ürünlerinden yumurtaya, temizlik malzemelerinden oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunacak pazarda organik çay, meyve, soğuk sandviç, hamur işleri ve mantı yapan bir kafeterya da yer alacak. Profilo’nun giriş katında hizmet verecek pazarda her Çarşamba ve Pazar günü çocuklar ile yetişkinlere yönelik yaşamla ilgili atölye ve seminer çalışmaları da gerçekleştiriliyor. 

Forever New’da indirim oranı % 50

FOREVER New mağazalarında yüzde 50 indirim başladı. İndirim oranı outlet mağazalarında da yüzde 70 olarak uygulanıyor. İndirimde dantel ve taşlarla detaylandırılmış elbiseler, etekler, ışıltılı aksesuarlar müşterilerini bekliyor.

Dagi’den 24.50 TL’ye termal sıcaklığı

DAGİ, termal ürünler koleksiyonuna kadınlara özel ürünleri ekledi. Dagi mağazalarında 24.50 TL’ye satışa sunulan ürünler, teri yüzde 100 dışarı atıyor, üşümeyi ve nemden kaynaklanan sıkıntıları engelliyor.

Ürün seti 40 TL yerine 5.90 TL

EYÜP Sabri Tuncer, online alışveriş sitesi ‘www.eyupsabrituncer.com’da düzenlediği ve tüketicilerine Perfume Jewels kişisel bakım ürün setlerini 40 TL yerine 5.90 TL’ye sunduğu yılbaşı kampanyasını 30 Ocak’a kadar uzattı. 

 

 

 

 

http://haber.gazetevatan.com/

Ekleme Tarihi
10.01.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çaykur hızlı geliyor!




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız