Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Köpekbalığı kebabı yediniz mi? 

Konya'da bir balıkçının getirdiği köpek balığı 1 gün sergilendikten sonra kuyruğundan kesilerek kebap yapılarak, kilosu 10 TL'den satılmaya başlandı.

Konya bir balıkçı tarafından getirilen ve balık halinde sergilenen 4,5 metre uzunluğunda ve 250 kilo ağırlığındaki köpek balığı görenlerin ilgisini çekiyor. Dünden itibaren sergilenmeye başlayan köpek balığı, bugün kuyruğundan kesilerek önce kebap yapıldı. Birçok vatandaş köpek balığı kebabının tadına bakmasının ardından kilosu 10 TL'den satın aldı. Kısa süre içerisinde köpek balığının yarısı satıldı. Çocuklar ise köpek balığının görüntüsünü cep telefonuna kaydetti. 

Köpek balığını Konya'ya getiren balıkçı Ethem Paşa Başkan, "Köpek balığı bize Akdeniz'deki bir balıkçıdan hediye geldi. 30 senedir biz Konya'da balıkçılık yapıyoruz, böyle bir balık görmedik. Normalde biz bunu sergilemek için getirmiştik ama televizyonlarda kanser ve birçok derde deva olduğunu söyledikleri için vatandaşlarımızın isteği üzerine parçalayıp satışa sunduk. İnşallah şifalıdır, şifasını bulsunlar. Şuanda satışlar çok iyi gidiyor, yoğun bir ilgi var akşama bitmesini bekliyoruz" dedi. 

 

 

İHA

 

Ekleme Tarihi
10.01.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Köpekbalığı kebabı yediniz mi?




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız