Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Yüreğir Traktör yeni ürünlerle satışlarını yüzde 50 artıracak 

ADANA - Tarım aletleri satışıyla 2004 yılında sektöre adım atan Yüreğir Traktör, bayiliğini yaptığı tüm ürünlerde ürün gamını genişleterek satışlarda yüzde 50 oranında artış sağlamaya hazırlanıyor.

Gaspardo-Maschio satışıyla başladığı faaliyetlerini bugün Laverda-McCormick ve Şahsuvaroğlu bayilikleriyle sürdüren firma, bu sene bayiliğini yaptığı tüm markaların yeni modellerini ürün portföyüne eklemeyi planlıyor. Firma, bu çeşitlendirme neticesinde satışlarda yüzde 50 oranında artış bekliyor.

Traktör ürün grubunda bayiliğini yaptıkları Laverda-McCormick ve Şahsuvaroğlu markalarının Same, Lamborghini ve Deutz Fahr modelleriyle Adana'ya hizmet verdiklerini kaydeden Yüreğir Traktör Tarım Aletleri Ticaret Limited Şirketi sahibi Sedat Adakaner, "Tohum ekme, toprak işleme ve sap parçalama makineleri alanında da Gaspardo-Maschio markası ile hizmet sunuyoruz. Adana genelinde satış ve servis hizmeti de sunuyoruz" dedi. Adakaner, "Adana Karataş yolu üzerinde, 4'üncü kilometrede kurulu olan servisimizin yanı sıra, iki adet gezici mobil servis aracı ve bir adet kamyon ile servis faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Satış sonrası serviste, hizmet kalitesine son derece önem veriyoruz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Bununla birlikte; satışını yaptığımız traktörlerin 50 hp ile 300 hp arası tarla ve 60 hp ile 100 hp bahçe traktörleri de ürün yelpazemiz içinde yer alıyor" şeklinde konuştu.

 

Genel anlamda 2010 yılını iyi tamamladıklarını belirten Adakaner, son dönemde narenciyenin kötü günler geçirmesi neticesinde, ürün gamları içinde yer alan ve toplam satış hacminin yüzde 60'lık oranını kapsayan bahçe tipi traktörlerin satışında azalma yaşandığını ifade etti. 2011 yılında ise beklentilerinin yüksek olduğunu ve yeni yatırımlara yöneldiklerini aktaran Adakaner, "Bu yıl içinde, bayiliğini yaptığımız tüm ürünlerin yeni modellerini ürün yelpazemize eklemenin yanı sıra Şahsuvaroğlu Grubu'nun Bandırma'da kurduğu fabrikada üretilecek olan yerli 90 hp ve 105 hp yerli traktörlerin de satışını yapmaya başlayacağız. Yapacağımız bu çeşitlendirme ile satışlarımızda yüzde 50 oranında artış sağlamayı amaçlıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

 

http://www.kobiden.com/

Ekleme Tarihi
15.01.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Yüreğir Traktör yeni ürünlerle satışlarını yüzde 50 artıracak




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız