Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
tahıl birliği panel 

Adana Tahıl Üreticileri Birliği Tarafından organize edilen “Çiftçimiz 2011 üretim yılında hangi ürün ile daha rekolteli ve yüksek gelirli tarım yapabilir?” konulu panel 17 Ocak 2011 günü (bugün) yapılıyor.

 Adana Tahıl Üreticileri Birliği Tarafından organize edilen “Çiftçimiz 2011 üretim yılında hangi ürün ile daha rekolteli ve yüksek gelirli tarım yapabilir?” konulu panel 17 Ocak 2011 günü (bugün) yapılıyor.
Akdeniz Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aslan, Adana Çiftçiler Birliği Yönetim Kurulu 2.Başkanı Mutlu Doğru, Nişasta Ve Glikoz Üreticileri Derneği Başkanı Rint Akyüz, Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ve Tavaş Yem Sanayi Genel Müdürü Mehmet Erel’in konuşmacı olarak katılacağı panel Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda saat 14,00’te gerçekleşecek.
Pamuk, Mısır, Buğday ve Soya ekiminin tercih yönlendirilmesi konulu panele tüm üretici ve çiftçilerin katılımını bekleyen
 
Adana Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Nur Özkan
 
 
“Ülkemizde ve bölgemizde son zamanlarda hangi ürün ile daha rekolteli ve yüksek gelirli tarım yapabilir, ne ekersek daha çok kazanç elde ederiz hep tartışılmıştır. Bizde Tahıl Üreticileri Birliği olarak bu konuda bir panel düzenledik. Çukurova’nın ürün deseni nasıl olmalı, ne ekelim bu konuyu tartışmaya açacağız” dedi.
17 Ocak 2011 günü Saat:14.00’te ADASO Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek olan ve Oturum Başkanlığını Adana Çiftçiler Birliği 2.Başkanı Mutlu Doğru’nun yapacağı panelin programı ise şöyle:
 
 
 
 
Saat:14: 00 Açılış Konuşması: Nur Özkan (Adana Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı)
 
PANELİSTLER:
Saat: 14.10: Rint AKYÜZ (Nişasta ve Glikoz Üreticileri Derneği Başkanı ve Amilyum Nişasta San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı)
 Saat:14.25: Mahmut ASLAN (Akdeniz Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye İhracatçılar Meclisi İcra Kurulu Üyesi
Mersin Ticaret Odası Meclis Üyesi, Mersin Ticaret Borsası Onur Kurulu Başkanı)
 Saat:14.40:Muammer ÇALIŞKAN (Adana Ticaret Borsası Başkanı,Yemtaş Tekstil San. Tic. A.Ş. Yön. Kur. Bşk. Yenteks Tekstil ve Tarım Ürünleri San. Ve Tic. Ltd.Şti. Yön. Kur. Bşk.)
 Saat:14.55: Mehmet EREL (Tavaş yem Sanayi Genel Müdürü)
 Saat:15.10: Soru ve Cevaplar
 

Ekleme Tarihi
17.01.2011
Ekleyen Kişi
Kemal Erdoğan


Link: Tahıl Birliğinden Panel Hangi Ürünü Ekelim (ATÜB PANELİ)




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız