Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

TürkTraktör, ocak ayı içerisinde 100 adet New Holland biçerdöver satışı gerçekleştirerek satış rekoru kırdığını duyurdu.

TürkTraktör'den yapılan açıklamada, üstün teknik özellikleri ve gelişmiş donanımıyla Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği marka olan New Holland'ın, 2011 yılının ilk ayında ulaştığı satış rakamlarıyla dikkati çektiği belirtildi.

Türkiye pazarında üç yıldır yüzde 50'nin üzerindeki pazar payıyla lider konumunu koruyan ve 160 yıllık deneyimi bulunan TürkTraktör tarafından üretilen New Holland traktör ve tarım ekipmanlarının, 117 bayi ve 400'ün üzerinde servis noktasıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilere ulaştırıldığı ifade edilen açıklamada, TürkTraktör'ün yaygın satış ağını, satış, satış sonrası ve yedek parça servis hizmetleriyle pekiştirerek, en üst seviyede tüketici memnuniyetini hedeflediği vurgulandı.

Açıklamada, değerlendirmesine yer verilen TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, şunları kaydetti:

“2011 yılının ilk ayında ulaşılan New Holland biçerdöver satış rakamlarından mutluluk duyduk. Türk çiftçisinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak üzere yenilikçi teknolojiyle geliştirilen New Holland ürünlerinin Türkiye pazarındaki başarısının arkasında, deneyimimiz, doğru satış stratejimiz ve donanımlı ekibimiz yatıyor. TürkTraktör olarak, Türk çiftçisinin memnuniyetine öncelik vererek üstün kaliteli ve yüksek performanslı ürünlerimizi sunmaya devam edeceğiz.”

 

 

 

http://www.hurriyet.com.tr/

Ekleme Tarihi
07.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Biçerdöver satışı rekor kırdı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız