Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

GAPTARIM 2. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile GAPFOOD 7. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı, 24 Şubat 2011 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor.

GAPTARIM 2. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile GAPFOOD 7. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı, 24 Şubat 2011 Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Dört gün süresince, 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarlar için şehir merkezinden düzenli otobüs seferleri gerçekleştirilecek. Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle, Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Odası ve çok sayıda oda ve derneğin desteğiyle Akort Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuarlara, başta Gaziantep olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop ve Şanlıurfa'dan 200'e yakın firma ve kurum iştirak ediyor. Suriye'nin Halep Ziraat Odası da fuara zengin bir standla katılacak ve Suriye heyeti, fuar süresince Türk tarım sektörünün önde gelen ilgilileriyle bir araya gelecekler. Fuarlara tüm Türkiye'den ve başta Suriye ve Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerinden 20 bin civarında ziyaretçi bekleniyor.

Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, yaptığı açıklamada, "GAPTARIM fuarımızda, traktör ve biçerdöverlerden gübreye, tohumdan fidancılığa, sulama teknolojilerinden hayvancılık ekipmanlarına, tarımsal yayınlardan tarım sigortalarına varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün sergilenecektir. GAPFOOD fuarımızda ise, et ve süt ürünlerinden bitkisel ve hayvansal yağlara, dondurulmuş ürünlerden kuruyemişe, içeceklerden gıda katkı maddelerine, ölçümleme ve paketleme teknolojilerinden gıda makinelerine varıncaya kadar, gıda sektörünün hemen her kolundan ürün, hizmet ve teknoloji ziyaretçilerle buluşacaktır" dedi.

Akkaya, şunları söyledi:

"Fuar organizasyonu olarak, sektör ilgililerini etkin ve yoğun bir reklam kampanyası ile ve Gaziantep'in tüm ilçe ve köylerini, on binlerce afiş ve el ilanı dağıtarak yürüttüğümüz saha çalışması ile bilgilendirdik. Fuar ziyaretçilerinin fuara toplu gelişlerinin sağlanması amacıyla, her gün çok farklı merkezlerden onlarca otobüs kaldırarak, sadece Gaziantep'ten değil, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Mardin, Elazığ gibi illerimizden de toplu ziyaretçi organizasyonları gerçekleştireceğiz. Ayrıca, Kadın Çiftçiler Yarışması ve Tarım-Hayvancılık-Gıda Sektöründe Sorunlar ve Teşviklerle ilgili paneller ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl büyük ses getiren fuarlarımızın bu yıl daha da yoğun ilgi göreceğine inanıyor, tüm ilgilileri davet ediyoruz."

 

 

 

http://www.medya73.com/

Ekleme Tarihi
22.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Gaptarım Ve Gapfood Fuarı Açılıyor




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız