Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

Yaş çay ürün bedelleri ile destekleme ödemelerini "Çiftçi Kart" aracılığıyla Denizbank'tan alacak olan üreticilerin, tarımsal bankacılık hizmetlerinden de cazip faiz oranları ve uygun vadelerle faydalanabileceği bildirildi.

Denizbank Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ÇAYKUR'a bağlı Artvin Hopa, Kemalpaşa ve Trabzon Çamlı Çay Fabrikaları ile işbirliği anlaşması imzalandığı belirtildi.

Anlaşma ile 14 bin 800 üreticinin 3 yıl boyunca birçok avantajdan faydalanabileceğine işaret edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"İşbirliği kapsamında üreticilerin bu fabrikalara teslim ettikleri ürünlerin bedelleri ve destekleme ödemeleri, 'Çiftçi Kart' aracılığıyla Denizbank tarafından ödenecek. Ürünlerini ÇAYKUR'a teslim eden üreticilere ayrıca Denizbank tarafından 'Üretici Kart' verilecek ve özel faiz oranları ile hasat vadeli nakit kredi kullandırılacak. Üreticilere üç yıla varan vade ve cazip koşullarda tarımsal ihtiyaç kredisi de kullanma imkanı sunulacak. Ürün teslim eden üreticilere Üretici Kartı ile 5 ay vadeli, sıfır faizli mazot kampanyasından ve 3 ay vadeli sıfır faizli gübre kampanyasından yararlanabilme imkanı da getirilecek. Üretici Kart ile yaş çay üreticisi, zirai ilaç, yem, tarım ekipmanları, tohum, fide, yedek parça ve diğer ihtiyaçlarını üye iş yerlerinden yapabilecek. ATM'lerden nakit çekerek kullanabilecek."

 

 

 

 

 

http://www.haber3.com/

 

 

Ekleme Tarihi
25.02.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çay üreticilerine Denizbank'tan destek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız