Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 04 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

 Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, yeni konsept için “Türkiye’de ilk kez İzmirli tüketici ile  buluşturduğumuz bu tarz, özel tasarlanmış yaşam alanlarıyla da yepyeni bir  yolculuğun başlangıcı oluyor” derken, 2011’de 6 bin kişiye yeni istihdam yaratacaklarını da açıkladı. 
Yaşam alanları olacak
Özgür Tort, alışverişte eğlence ve rahatlığın ucuzlukla nasıl buluştuğunu İzmir’e yaşatmak istediklerini belirterek, yeni konseptleri hakkında şunları söyledi: “Türkiye’nin tüm kahvaltılık çeşitlerini ‘hiper  ucuzlukla’ İzmir’e taşıdık. İzmir’in ilk 5M’inde perakendede ailece hem çok rahat hem de çok eğlenceli yepyeni, çığır açacak bir tarz yaratıldı. Klasik reyon dizilimi yok, yaşam alanları var. Her alanda o konu ile ilgili tüm ürünler kolayca bulunacak. Bu ürünler içinde sürpriz, trendy, yepyeni yaşam tarzlarının ilginç ürünleri de çok ucuz fiyatlarla İzmirlilerle  buluşacak. 5M tazelikte, ucuzlukta çok iddialı olacak. Hiper ucuzluk, alışverişte  eğlence İzmir’in ilk 5M’inden sorulacak.” 
Eğlence ve düşük fiyat
Tort, Migros Grubu’nun büyüme ve başarı rotasını yenilikçiliğin belirlediğini, tüketiciye yakınlaşma hedefinin hem fiziki olarak daha fazla  noktada bulunmayı hem de tüketicinin istek ve ihtiyaçlarına paralel en yeni uygulamalarla içeriği geliştirmeyi kapsadığını belirterek, “5M Balçova pek çok açıdan ilkleri barındırıyor. Perakendede müşteri artık çok daha özel tasarlanmış alanlarda daha rahat  alışveriş yapmayı talep ediyor. Aynı zamanda mağaza içinde deneyim ve eğlenceyi  birleştiren unsurlar ve geniş teşhirde ucuz fiyatlar bulmak istiyor. 5M Balçova’da bu yeniliklerin tamamını sergileme ve müşteriye sunma fırsatı bulduk” diye konuştu.

Ekleme Tarihi
27.02.2011
Ekleyen Kişi
Kemal Erdoğan


Link: Migros 6 bin kişiyi işe alacak, ‘yaşam alanı’na yüklenecek




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız