Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
Balıkesir 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarı  

Balıkesir 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, çiftçiler ve diğer vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Birçok kamu kurum ve kuruluşunun öncülüğünde düzenlenen, Küçüksan Sanayi Sitesi'ndeki fuara yurtiçi ve yurtdışından toplam 450 firma katılıyor. 20 bin metrekarelik kapalı alanda düzenlenen fuar, 6 Mart 2011'e kadar devam edecek. Tarım, hayvancılık, sera, zeytin, zeytin işleme teknolojileri, süt endüstrisi, tavukçuluk ve su ürünleri alanında son teknolojik makine ve ekipmanların sergilendiği fuar, saat 10.00 ile 21.30 arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek. 

 

Açılış törenine CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan, Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Akif Okur, İl Tarım Müdürü Engin Sancı, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ziraat odası başkanları ve diğer vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Ok, Balıkesir'in tarım ve hayvancılığın başşehri olduğunu söyledi. Bu tür fuarların ilin katma değerini attırdığını vurgulayan Ok, "Balıkesir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bu tür organizasyonlar ilimize iş, AŞ ve refah olarak dönecektir. Fuarın açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi. Vali Arslan ise fuarlarda tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren firmaların ürünlerini sergileme fırsatı bulduğunu kaydetti. Bu konuda imkanların sonuna kadar kullanıldığını belirten Arslan, "Balıkesir'in tarım ve hayvancılık potansiyeli bizim için önemli. Kurulu bir alan olmadığı için fuarları farklı noktalarda yapıyoruz. Geçen yıl mayıs ayında başlattığımız bu fuara kalıcı bir alan bulmak için kendimizi biraz daha zorlayacağız." şeklinde konuştu. 

 

Daha sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Vali Arslan ve beraberindekiler, standları gezerek bilgi aldı. Milletvekili Aydoğan, Vali Arslan ve Başkan Ok'a, stantlarda süt, zeytin ve kayısı döneri ikram edildi.

 

 

 

 

 

http://www.haberler.com/

Ekleme Tarihi
04.03.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Balıkesir 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız