Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 11 Mayıs 2024 Cumartesi
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
 

GAZİANTEP - En son makine teknolojisini kullanarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin birinci sınıf sert durum buğdayından el değmeden bulgur üretimi gerçekleştiren Tek Bulgur, başarısını almış olduğu ödüllerle kanıtladı. Geçen yıl "Altın Adam" ve "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" ödüllerini alan firma, 17 ülkeye ihracat yapıyor.

 

Modern tesislerinde tecrübeli personelle üretim yaptıklarını belirten Tek Bulgur Gıda San. ve Tic. Limited Şirketi ortağı Eren Arol, "Bugün imalatta blower (hava sistemi) sistemi ile elevatörsüz ve helezonsuz çalışıyoruz. Ürün temizlik bölümünde Z Sortex makinelerini tercih ettik. Türkiye ve Avrupa pazarında yaygın dağıtım sistemi ile çalışıyoruz. Ürünlerimizin yüzde 80'ini dünyanın 17 ülkesine gönderiyoruz. Ülkemizde birçok ulusal marketlerin raflarında private label ürünlerimiz yer alıyor" dedi. Arol, "TS 22 84 standartlarında faaliyet gösteren firmamız,  ISO 9001 ve 9022 kalite üretim sertifikalarına sahip olup, otomatik makinelerde 1, 10, 25, 50 kilogramlık ambalajlarda üretim yapıyor. 10 bin metrekare açık, bin 600 metrekare kapalı alana sahip tesisimizde yılık 15 bin ton bulgur üretimi ile dünyanın en büyük bulgur imalatçıları arasında yer alıyoruz" diye konuştu. Geçen yıl "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz: Altın Marka Projesi" kapsamında "Altın Adam"  ve "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" ödülünü almaya hak kazandıklarını söyleyen Arol, "En iyiyi sunabilmek gayreti ve kaliteden ödün vermeyen yapısı ile Türkiye'nin her yerine açılan şirketimiz, bu tecrübesini ve emeğini müşterileriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyor" şeklinde konuştu.

 

Özellikle son yılarda içerisinde bulunan yüksek besin değerlerinin farkına varan ülkelerde yaygın bir şekilde kullanılmaya başlayan bulgurun aynı zamanda fiyat yönünden de ucuz gıda ürünleri arasında ilk sıralarda yer aldığına değinen Eren Arol, "Firmamız bünyesinde kurulan gıda laboratuvarında buğdaylar analiz edilerek uygunluğu belirleniyor. Üretimin her aşamasında gerekli kontroller gıda mühendisleri tarafından yapılıyor" dedi. Gıda sektöründe her geçen gün ilerlediklerini kaydeden Arol, yeni yatırımları ile büyümeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

http://www.kobiden.com/

Ekleme Tarihi
19.03.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Ödüllü Tek Bulgur kalitesini kanıtladı




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız