Çiftçi Defteri
    TÜRKİYENİN EN GÜVENİLİR
                GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK PORTALI

E-Posta
Şifre
Beni Hatırla    
Ş. Unuttum | Üye Ol
Bugün: 17 Eylül 2025 Çarşamba
Haberler Yazarlarımız Basından Makaleler Günlük Teknik Bilgiler Etkinlikler Foto Galeri Video Galeri
 Şuan Buradasınız: Ana Sayfa »  HABERLER » 
facebook
Twitter
 ANA SAYFA
 Gıda
 İçecek
 Tarla Bitkileri
 Sebzecilik
 Meyvecilik
 Hayvancılık
 Su Ürünleri
 Orman, Peyzaj
 Organik Tarım
 Çevre, Enerji
 Bilişim, Teknoloji
 Tarım Tedarik
 Ekonomi, Lojistik
 Tarımsal Desteklemeler
denizbank 

AF GELEN GECİKMİŞ BAĞ - KUR BORÇLARINI DENİZBANK ÇİFTÇİNİN HASADINA GÖRE YAPILANDIRACAK
 
ERZURUM (İHA) - DenizBank, çiftçilerin “Torba Yasa’’ kapsamında af gelen gecikmiş Bağ-Kur borçlarını 5 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajı ile yeniden yapılandıracak.
 
Böylelikle üreticiler DenizBank Bağ-Kur Kredisi ile borçlarını Bağ-Kur’a peşin ödeyerek hasattan hasata geri ödeme avantajı ile Bağ-Kur hizmetlerinden kesintisiz yararlanmaya devam edecek.
DenizBank, çiftçilerin af gelen gecikmiş Bağ – Kur (Esnaf, Sanatkârlar ve Diğer Bağımsız Çalışanlar Sosyal Sigortalar Kurumu) borçlarını yeniden yapılandıracak. Son 4 yıldır tarım sektörüne en yüksek tutarda kredi kullandıran özel banka olarak sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticiyi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleriyle de Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen DenizBank’ın çiftçiler için getirdiği yeni imkân, çok önemli avantajlar içeriyor.
 
5 YILA VARAN VADE, YILDA 1 ÖDEME
 
“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6111 Sayılı Kanun” yada kısa adıyla “Torba Yasa” kapsamında af gelen gecikmiş Bağ-Kur borçları, DenizBank Bağ-Kur Kredisi ile 5 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajı ile yeniden yapılandırılacak. Üreticiler bu imkân sayesinde DenizBank Bağ-Kur Kredisi ile borçlarını Bağ-Kur’a peşin ödeyerek yapılandırma haklarını kullanmış olacaklar ve Bağ-Kur’un hizmetlerinden kesintisiz olarak faydalanmaya devam edebilecekler. Böylelikle üreticinin, gelir elde etmediği dönemlerde taksit ödeme zorunluluğu ortadan kalkacak ve DenizBank Bağ-Kur Kredisiyle hasatta ödeme imkânı ile borcu yapılandırılacak.
 
“ÜRETİCİLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR AVANTAJA SAHİP OLACAKLAR”
 
DenizBank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Sun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “DenizBank olarak tarım sektöründe sürdürdüğümüz faaliyetler ve gerçekleştirdiğimiz ilkler ile her zaman, her yerde üreticimizin yanındayız ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin hem finansal hem de sosyal hayatlarına değer katmayı hedefliyoruz. Af kapsamına alınan Bağ – Kur borçlarını, üreticilerimizin hasat dönemine göre yapılandırıyoruz. Aftan yararlanacak tüm üreticilerimizi DenizBank’a bekliyoruz.” dedi.
 
 
 
 

Ekleme Tarihi
21.03.2011
Ekleyen Kişi
gidatarim2


Link: Çiftçiye özel torba kredisi




  HABERLER
>> Arşiv İçin Tıklayınız